Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok tetovált fiatal lány?
Nagyon taszító dolog a tetoválás söt még sokszor mondják hogy szüleik engedélyével. Ezek a lányok meg szüleik nem tudják hogy régen a bünözöket jelölték tetoválással meg egyébként is borzasztóan proli igénytelen benyomást kelt.
Sok esetben azért nem lett kapcsolat mert mikor megtudtam hogy van hányinger kapott el vagy esetleg ismerkedés közben már mondta hogy lesz hamarosan.
A kérdés hogy miért csináltat sok lány magára amikor annyira visszataszító dolog a tetoválás
A tetoválás az nem csak a mai korban lett divat s legfőképp nem arra kezdték el használni, hogy a bűnözőket megkülönböztessék.
Itt elolvashatja mindenki nyugodtan a történetét, de ha nem hiszi akkor is elmondanám, hogy az emberek már régen is festették magukat s a wikipédián is elolvashatja, hogy több múmián is találtak tetoválást.
Az meg hogy ki mit varrat magára az a maga gondja. Több felnőtt férfi és nő is varrat magára, olyan dolgot, amire én csak nézek, hogy miért de nem szólok, mert az az ő dolga.
S habár még nincs tetoválásom még tervezem, hogy lesz s elárulom, hogy már nem vagyok 16 éves lány, de tisztábban vagyok dolgokkal csakúgy, mint sokan mások (köztük fiatal lányok).
A kérdezőtől meg megkérdezném: Csak a fiatal 16 éves tetovált lányoktól hánysz vagy úgy mindenkitől, akinek tetoválása van?
A válasz az első akkor elég szexista vagy véleményem szerint, s akkor elmondanám, hogy nem emiatt nem volt párkapcsolatod, hanem a gondolkodásmódod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!