Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szinonima szó van arra, hogy barátnőm?
Figyelt kérdés
Én vagyok egy fiú és egy lány a barátnőm
Így érthető és világos, de nem minden szövegkörnyezetben az.
A csajom és a szerelmem szavakat hagyjuk ki a felsorolásból.
2020. szept. 1. 02:04
1/13 anonim válasza:
Életem, kedvesem, párom és társai
2/13 A kérdező kommentje:
Párom jó egynek
2020. szept. 1. 02:10
3/13 anonim válasza:
Vagy társ, pár, kedves, élettárs, csaj, barátnő, lelkitárs,életem, kicsim, drágám, aranyom, kedvesem, édesem, kincsem, egyetlenem, picinyem, szívem, babám, angyalom, mindenem, galambom, kicsikém, bogaram, tündérkém, párom, hercegnőm, tubicám, gyönyörűm, báránykám, drágaságom, cicám, szépségem, bébim, csillagom, picim, cukorborsóm, rózsabimbóm, cukorbogyóm, virágom, virágszálam, picikém,
5/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az érzelmes szavakat, bocsánat
2020. szept. 1. 02:18
6/13 anonim válasza:
Ez esetben nem túl sok lehetőséged van
7/13 anonim válasza:
Kedves, szerető, rózsa, gerlice, csaj, nő, baba, ...
8/13 anonim válasza:
Baby, asszony, fehérnép/fehércseléd,
És mielőtt bárki megszólna, lány vagyok.
9/13 anonim válasza:
Egyetlen szót használok, ha mással beszélek erről: a párom. A többi nekem se tetszik.
10/13 anonim válasza:
9: Köszi, hogy feldobtad a reggelem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!