Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretik ha a barátjuk dögönyözi, masszírozza őket miközben fekszenek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 10:31
1/7 anonim válasza:
Én speciel nem szeretem ha maszíroznak, csak feküdjön rám ha hason fekszek, és puszilgasson, azzal sokkal jobban le lehet venni a lábamról.
2/7 anonim válasza:
Bár nem volt még ilyenben részem, de szerintem nem lenne probléma
3/7 Lazy Lover válasza:
srácként igen szeretik több csajom is imádta persze utána hatalmas sex lett a vége :D
4/7 anonim válasza:
Attól hogy lesz hatalmas a szex?🤦♂️
5/7 Lazy Lover válasza:
Úgy hogy elkezdem a fenekét is masszírozni meg a nuniját is meg csókolgatom és felizgul
6/7 anonim válasza:
Nem kell privátban írnod, hogy megtudjam milyen ostoba vagy. Masszírozásról van szó és nem nuni nyalogatásról. A masszirozástól ellazulunk nem beindulunk! A punci nyalás nem masszirozás és attól lehet beindulni. Akkor szex után te nem szoktál masszirozni. Lúzer!😀
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretem de Megkérdezheted tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!