Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előnyös helyzetben lehetek akkor ha szimplán csak rá mosolygok a lányokra?
Hogyha meglátok egy lányt aki nekem tetszik. És egymás szemébe nézünk és rá kaccsintok vagy elsütök egy félmosolyt/mosolyt. Ez egy jó taktika arra, hogy megtudjam tetszek e neki vagy sem. Mert ha szingli a lány és mondjuk vissza mosolyog. Akkor az esetek 90%-ban ez szerintem azt jelenti, hogy tetszek neki és szóba állna velem az utcán. Buliban is esetleg táncólna velem vagy valami.
És ez szerintem sokkal jobb taktika. Ha így megyek oda mintha csak úgy oda mennék. Persze ha meglátom, hogy egy nekem tetsző lány nézz. Akkor általában mindig vagy rá mosolygok vagy ha a helyzet adja oda is megyek.
19/F
Ne kacsintgass, az para tud lenni xd
Vaagy kacsintgass, menj oda hozzá, és kérj tőle zsepit, mondván hogy valami belement a szemedbe. Na ez a jó taktika, öregem
Egy szimpla zsepi el tudja indítani a kapcsolatotokat. Vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!