Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek előnyös helyzetben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek előnyös helyzetben lehetek akkor ha szimplán csak rá mosolygok a lányokra?

Figyelt kérdés

Hogyha meglátok egy lányt aki nekem tetszik. És egymás szemébe nézünk és rá kaccsintok vagy elsütök egy félmosolyt/mosolyt. Ez egy jó taktika arra, hogy megtudjam tetszek e neki vagy sem. Mert ha szingli a lány és mondjuk vissza mosolyog. Akkor az esetek 90%-ban ez szerintem azt jelenti, hogy tetszek neki és szóba állna velem az utcán. Buliban is esetleg táncólna velem vagy valami.

És ez szerintem sokkal jobb taktika. Ha így megyek oda mintha csak úgy oda mennék. Persze ha meglátom, hogy egy nekem tetsző lány nézz. Akkor általában mindig vagy rá mosolygok vagy ha a helyzet adja oda is megyek.

19/F

2020. aug. 27. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Ön retardált?
2020. aug. 27. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne kacsintgass, az para tud lenni xd

Vaagy kacsintgass, menj oda hozzá, és kérj tőle zsepit, mondván hogy valami belement a szemedbe. Na ez a jó taktika, öregem

Egy szimpla zsepi el tudja indítani a kapcsolatotokat. Vagy nem

2020. aug. 27. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Titkos tipp: amennyiben nem önös érdekből mosolyogsz emberekre !, nem csak nőkre, tehát természetesen teszed, belülről jön, ( igen, észrevenni, ha csak mímeled. Hogy úgy mondjam kiszagolják ) az mindenképpen jó taktika ahhoz, hogy az emberekkel jó kapcsolatot alakíts ki.
2020. aug. 27. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne ájulj már el magadtól ennyire. Aki rám mosolyog, azt viszonzom, de ettől önmagában még nem fog érdekelni az illető. Ha fel akarsz szedni egy csajt, ahhoz ez nagyon kevés lesz.
2020. aug. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!