Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért féltékeny?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki írtóra tetszik. De a kollégájával jobban szeretek dolgozni,amin minden nap kiakad,és féltékenykedik. De állítása szerint nem tetszem neki. Valaki érti ezt?

17/L

22/F

2020. aug. 19. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Igen. Hülye és toxic.
2020. aug. 19. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki írtóra tetszik az a külső, akivel jobban szeretsz dolgozni az a belső. Ki érti ezt.
2020. aug. 19. 12:42
 3/10 A kérdező kommentje:
A kollégájával azért szeretek dolgozni,mert nem csesztet,hogy csináld már meg,gyere mert vár a munka..de a srác meg igen.
2020. aug. 19. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Ez akkor is belső...
2020. aug. 19. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ő mellette nyugodt vagy. Nem a külseje miatt hanem a személyisége miatt. Azt mondom két különböző srác. Téged csak a külső érdekel, mert ahhoz vonzódsz. A belső nem érdekel téged, mert semmi vonzalmat nem érzel a másik iránt. Csak munkatárs, de mégis nyugodt vagy mellette. Nem igaz? Ki érti ezt.
2020. aug. 19. 13:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam,hogy nem érdekel a srác,mert amúgy érdekel,csak úgy rossz vele dolgozni,hogy folyamatosan a hátam mögé kerül és perverzkedik,na meg ugráltat.
2020. aug. 19. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a másik sráca írtam, hogy nem érdekel téged. Akivel szeretsz dolgozni az nem is érdekel téged. Aki irtóra tetszik neked az a külseje miatt érdekel és belsőleg is, de mégis ellentmond a dolog azzal, hogy irritál téged a viselkedése, talán nem igaz? Mi lenne, ha aki irtóra tetszik nem kezdenél vele semmit se? Ráadásul a féltékenykedése is gáz.
2020. aug. 19. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Még együtt se vagytok, de már drámázik 22 évesen. Ezt hívják vészjelnek, amikor valakit messzire érdemes kerülni, mert jó nem fog kisülni ebből.
2020. aug. 19. 13:38
 9/10 anonim válasza:

Kérdező: "De állítása szerint nem tetszem neki."

Ezt mégis milyen szövegkörnyezetben sikerült mondania?

2020. szept. 2. 20:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát úgy burkoltam mondta,mert nem akar reményeket kelteni bennem,meg van barátnője.. Én meg világosan megmondtam,hogy ha van valakije akkor nem lesz semmi..szóval ebből következtettem.
2020. szept. 3. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!