Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálja a barátnőm? Vagy ezt már nem tudja megbocsátani?
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm már lassan 2 hónapja és nagyon jól elvagyunk alapból, szeretjük egymást nagyon. Azonban 1 hete lent voltunk Balatonon ismerőseivel és az egyik este voltak intim dolgok köztünk a barátnőmmel és ezt az egyik haverjának (nem teljes részlettel) elmeséltem. Azonban visszajutott barátnőm fülébe és azt mondja hazudtam, pedig szerintem maximum túlozhattam. Igen, tudom nem kellett volna elmondani a haverjának :/
Azután, találkoztunk mondta hogy beszéljünk erről eleve ideges volt és megkérdezte hogy kinek mondtam el ami köztünk volt, én meg rávágtam, hogy senkinek. Na ezután ezen is kiakadt pluszban. Tudni kell rólam, hogy utálom a konfliktusokat, kerülöm ezerrel és ezért hazudtam a szemébe, de semmi rossz szándék nem volt bennem. Ezeket el fogom neki mondani, hogy miért csináltam. Mit gondoltok meg fog bocsátani? 18 évesek vagyunk.
amúgy már ne is haragudj, de örülnék ha kultúráltan kommunikálnál velem szemben xdd kedves #20
minden tizenéves megbeszéli pl a legjobb barátjával/barátnőjével, nyilvá nem részletesen, de szerintem megbeszélni NORMÁLIS dolog. Nem azt mondtam hogy plakátolja ki, nagyokos...
hozzá teszem, nekem pl egyenlőre nincs mit elmesélnem, úgyhogy be lehet fejezni a beszólogatást,nem kértem a te véleményedet a mondandómmal kapcsolatban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!