Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlreagálja a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálja a barátnőm? Vagy ezt már nem tudja megbocsátani?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy barátnőm már lassan 2 hónapja és nagyon jól elvagyunk alapból, szeretjük egymást nagyon. Azonban 1 hete lent voltunk Balatonon ismerőseivel és az egyik este voltak intim dolgok köztünk a barátnőmmel és ezt az egyik haverjának (nem teljes részlettel) elmeséltem. Azonban visszajutott barátnőm fülébe és azt mondja hazudtam, pedig szerintem maximum túlozhattam. Igen, tudom nem kellett volna elmondani a haverjának :/

Azután, találkoztunk mondta hogy beszéljünk erről eleve ideges volt és megkérdezte hogy kinek mondtam el ami köztünk volt, én meg rávágtam, hogy senkinek. Na ezután ezen is kiakadt pluszban. Tudni kell rólam, hogy utálom a konfliktusokat, kerülöm ezerrel és ezért hazudtam a szemébe, de semmi rossz szándék nem volt bennem. Ezeket el fogom neki mondani, hogy miért csináltam. Mit gondoltok meg fog bocsátani? 18 évesek vagyunk.

2020. aug. 19. 09:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem. Visszajutott a fülébe, tehát tudja, hogy elmondtad valakinek. Akkor miért kérdi? És te miért mondod hogy nem, pedig tudod, hogy tudja, hogy igen,?
2020. aug. 19. 09:26
 2/23 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Tudok ezen változtatni, sajnos hajlamos vagyok ösztönböl hazudni, de ezt is elmondanám neki, mert ezt nem tudja rólam, és úgy állít be, mint aki mindig hazudik, pedig most volt csak az első
2020. aug. 19. 09:30
 3/23 anonim ***** válasza:
41%
Ez még nem ok a szakításra, szoval biztos meg fog bocsátani.
2020. aug. 19. 09:58
 4/23 anonim ***** válasza:
47%
Senkinek sem kell egy hazudozó. Te ösztönből hazudsz, nem vagy megbízható, mindenképpen ki fog rakni előbb-utóbb.
2020. aug. 19. 10:23
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hazudozó mondom. Ez volt az első ilyen, és ez is csak azért mert konfliktuskerülő vagyok. Mindig őszinte vagyok hozzá csak most ez a baki megesett
2020. aug. 19. 10:32
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Mi a túlzás ebben? Azt írtad volt intim dolog köztetek és azt mondtad el. Mit tettél hozzá?
2020. aug. 19. 10:39
 7/23 A kérdező kommentje:
Hát mert nagyon boldog voltam, mert ez volt nekem az ilyen első ,,élményem” és túloztam a dolgokat de konkrét hazugságot nem mondtam
2020. aug. 19. 11:05
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem volt hazugság akkor nincs nagy baj. Viszont remélhetőleg nem részletesen meséltél róla, mert intim dolgokat nem szokás pletykálni. Ha csak annyit mondtál el, hogy mi volt meg akkor kérdezd meg a barátnőd, hogy tilos hogy együtt vagytok. Ha nagyon belementél a részletekbe akkor mondd neki hülye voltál és nagy boldog, hogy neked ő van. Próbálj meg úgy bocsánatot kérni, hogy ez nem olyan nagy hiba. Szeresd, hogy érezze fontos neked. Kicsit durcás na.
2020. aug. 19. 11:15
 9/23 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem neked nem való barátnő.

Eleve senkinek semmi köze a ti intim dolgaitokhoz. Nem nőttél még fel ehhez.

2020. aug. 19. 11:18
 10/23 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülyeség volt elmondani a srácnak. Nem meséltem részletesen nem vagyok patkány. Tanultam ebből az egészből csak az a baj hogy ezeket még nem mondtam el neki hogy ezeket miért csináltam de ma fogom elmondani neki
2020. aug. 19. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!