Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire reális elvárás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reális elvárás túlsúlyos,edzetlen fiúként hogy szép barátnöm legyen?

Figyelt kérdés
Ránézésre nem látszik túlsúly mert magas vagyok de bmi szerint 27. Edzetlent úgy értem hogy egy fekvötámaszt se tudok megcsinálni,se kötelet mászni stb,nem sportolok semmit.

2020. aug. 12. 10:09
1 2
 11/14 Stargate fan ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül szürreális elvárás, csak akkor kell mellé egy jó személyiség és egy adag szerencse.

Nekem első barátnőm gyönyörű volt, de tényleg az a fajta, akivel amikor kézen fogva sétáltam az utcán mindenki megnézett.

Én ellenben alacsony voltam/vagyok még mindig (167cm) és akkoriban túlsúlyos és eléggé ápolatlan is voltam, mégis összejöttünk.

Másfél évig tartott a kapcsolat, de utána rájöttem, hogy igenis sokat számít, hogy ad-e magára az ember.

A szakítás után, ahelyett hogy begubóztam volna, eldöntöttem, hogy ha megint egy szép barátnőt szeretnék, akkor igenis adnom kell magamra és elkezdtem kondiba járni és rendszeresen enni az eddigi rendszertelen helyett.

Ha hiszed ha nem sikerült megint egy gyönyörű lánnyal összejönnöm.

Én azt tanácsolom neked, hogy ha edzeni ugyan nem is, de próbálj meg egészségesen enni és rendszeresen és már látni fogsz változást.

A személyiségedet nem tudom milyen, de ha van egy alap szintű humorérzéked és kedves és megértő vagy akkor az sokkal többet ér egy lány szemében

2020. aug. 14. 16:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Szép barátnő? Azaz? Vékony, duci? Szőke, barna?
2020. aug. 15. 03:20
 13/14 anonim válasza:
Nem tudom miért gondolod hogy 88 kiló az sok. Én 187 cm vagyok 110 kilós katona, általában szép barátnőim vannak :D
2020. aug. 31. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sikerülhet.

Én pont fordítva vagyok: sportosabb srác, aki kövér nőt keres. Ha van itt ilyen, szívesen venném ha írna. 😆

28/F

2020. aug. 31. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!