Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hány centi magas fiúkat szeretitek? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 14:13
11/12 anonim válasza:
Nekem 150 centisként mindig az volt az ideálom, hogy max olyan 180 körül legyen, de inkább 170 vagy még kisebb (évekig voltam is szerelmes egy 165 centis srácba), de nem jött össze, párom 188 cm :D
Szerelemben nem számít a magasság.
12/12 anonim válasza:
Én 150 vagyok és mindig is úgy hozta a sors hogy 180 feletti pasijaim voltak sőt volt 2 méter magas is🤷🏽♀️ A magas barátnőim meg mindig irigykednek hogy elviszem előlük a magas pasikat pedig Ok találnak meg engem nem forditva🤷🏽♀️Most már fura is ha egy 170-175 magas pasi akar ismerkedni velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!