Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hány centi magas fiúkat szeretitek? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 14:13
1/12 striga válasza:
163 centi vagyok, a barátom azt hiszem 10 centivel magasabb. De voltam már velem egy magasságúval is, viszont mégsem olyan, mint aki nagyobb 5-10 centivel. Már csak a homlok puszi miatt is, vagy amikor megölelem és a fejemet a mellkasára tudom tenni. A párom pl oda van azért, hogy ennyivel alacsonyabb vagyok nála :D 23/L
2/12 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel. 165 cm vagyok kb, de ha 185 lennék, akkor se számítana.
3/12 anonim válasza:
Nem a méret alapján választok, de nyilván pozitívum ha magasabb minimum 10 centivel
4/12 anonim válasza:
Nekem csak annyi a fontos, hogy nálam magasabb legyen.
5/12 anonim válasza:
Aki 160-175 között mozog
Csak azért mert jómagam 155 cm vagyok, es örülnék ha nem lenne olyan nagyon magas mert azt annyira nem preferálom. De őszintén, nekem édesmindegy. Az se baj ha akkora mint én, bár olyat még nem lattam:D
6/12 anonim válasza:
154 cm vagyok, így jobban preferálom az alacsony partnereket olyan 16-175 cm közt.
7/12 anonim válasza:
Én 163 centi vagyok, párom 177, pont tökéletes számomra:)
8/12 anonim válasza:
163 centi magas vagyok,nekem olyan 170-175 körül,max 180.
Te mennyi vagy?
9/12 anonim válasza:
170 vagyok, ha valakinek tetszik a jelleme akkor nem érdekel a magassága, viszont ha nézelődni kell, inkább a magasabbak jönnek be, 180+
16/L
10/12 anonim válasza:
Szerintem nincs ideális magasság. Ha valaki szimpatikus tökmindegy lesz, hogy 165, vagy 185 centi.
Mondjuk én 160 centi vagyok, szóval attól nem magyon kell tartanom hogy nálam alacsonyabb fiúba szeretek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!