Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaza van a fiúnak, hogy beleegyezésem nélkül markolta a fenekemet, mert arrogáns,felegma, és lekezelő voltam vele?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy úgymond tiszteletre akart nevelni, és ez amolyan lecke volt.2020. aug. 5. 16:28
21/28 A kérdező kommentje:
Mennyi kemény csávó :DDD
2020. aug. 6. 18:26
22/28 anonim válasza:
Mik ezek a kommentek jézusom.
40kilós hülyegyerekek már vernék el a csajt egy rossz nézés miatt is.
Kérdező, nem, annak a palinak kicsit sincs igaza, ha bunkó vagy ha nem, a beleegyezésed nelkül nem markolhatja a feneked, amikor neki kedve támad hozzá.
És egy tipp: legközelebb az ilyesmit ne a tinikategóriába írd, mert látod milyen elb*szott kisfiúk vannak elszabadulva
23/28 anonim válasza:
A kérdező nekem azt írta, hogy Ő mindig ok nélkül beszólogat ennek a fiúnak.
24/28 A kérdező kommentje:
Ez csak a te olvasatod volt bocsi...mellesleg, ha egy ilyen gyökér megpróbálna ütni, akkor kikönyökölném a fogait a helyéről, abban is biztos lehetsz! ;)
2020. aug. 7. 11:28
25/28 anonim válasza:
Azt írtad nekem, hogy te mindig minden ok nélkül beszólogattál neki.
27/28 anonim válasza:
háát, nem igazán van igata. ez nem kifogás
mondjuk, az is lehet, hogy félreértette, azt hitte, hogy szereted és azt is szeretnéd hogy megmarkoljon, de akkor is ...
28/28 anonim válasza:
Nem... Ez k*rvára tiszteletlenség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!