Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mennétek a barátoto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennétek a barátotok családjával nyaralni ha nem kedvelitek nagyon egymást?

Figyelt kérdés
Meghívtak, de félek csak feszengenék és csak 5. kerèk lennék mert a barátomnak a kistesójával kell foglalkoznia, engem meg nem kedvelnek nagyon.

2020. aug. 3. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM
2020. aug. 3. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem csak te hiszed azt hogy nem kedvelnek?

Én nem hívnék el egy nyaralásra valakit akit nem kedvelek. Szerintem menjél simán, kár lenne kihagyni. Kistesót lepasszolhatjátok azért néha és elmehettek kettesben valahova. Kevés ilyen alkalom van az életben. Menjél.

2020. aug. 3. 12:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát már volt olyan hogy nem mehettem velük Balatonra mert az anyukája "túl fáradt volt ahhoz hogy ne sértsen meg" meg hasonlók, ezért gondolom :)
2020. aug. 3. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj. Akkor elég nagy suttyó az anyukája. Ettől függetlenül én átgondolnám, mert jó élmények is lehetnek.
2020. aug. 3. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék,de próbálnék többet külön lenni tőlük. ( 3as program kistesóval esetleg).
2020. aug. 3. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ők hívnak akkor elmennék, lehet hogy sikerülne megbarátkozni a családdal, ha nem hívnak akkor nem hívatnám meg magam
2020. aug. 3. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!