Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy csak egy pótlék voltam?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval, akivel 2 hétig jártunk. Azért dobott, mert megmondtam, hogy nem egy 2 hetes kapcsolatban fogom elveszíteni a szüzességem. Alig telt el egy nap, és már kint van az új barátnőjével a kép, hogy így szeretik egymást, úgy szeretik egymást, és kint van egy közös kép. Egyrészt az bánt, hogy van valakije, másrészt az bánt, hogy ilyen hamar túllépett rajtam.
2020. aug. 1. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
hallgass Scootert
2020. aug. 1. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Felejtsd el...

Fél évig voltam együtt az exemmel. Szakítottunk, 2 nappal később kinn volt az új barátnőjével kép

2020. aug. 1. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
ha 2 hetig nem vagy hajlando dugni, es 16 elmultal, en is befejezném a dolgot. Tartogasd akinek akarod..
2020. aug. 1. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:
99%
17 múltam és fél év múlva se szexeltem az exemmel... Szerintem akkor kell, ha érzel késztetést, hogy akarod... Ameddig nem, addig nem is kell lefeküdni valakivel
2020. aug. 1. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen jól álltál hozzá.

Az, hogy ő ennyire éretlen, nem is érdemes annyira se, hogy ezek után foglalkozz vele.

Legközelebb, majd lehet találsz egy jobbat, de most inkább figyelj magadra, és lógj többet a barátaiddal, hogy elfelejtsd. :)

17/L

2020. aug. 1. 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerencséd van hogy megszabadultál töle,téged sem szeretett,se az új csaját.

Csak üritönek használt volna.

2020. aug. 1. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Gondolj arra, milyen jól döntöttél, amikor nem feküdtél le vele.
2020. aug. 1. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Úgy, hogy gondolj arra, hogy lesz, akinek nem pótlék leszel, hanem a nagy szerelme. :)
2020. aug. 2. 00:03
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem kezdek ki szűz lányokkal. Időpazarlás.
2020. aug. 3. 02:54
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyűglődjön hónapokig vele más aztán ha már átlyukasztották és végre kiderül hogy nem akkora dolog ez, akkor beszélünk.
2020. aug. 3. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!