Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy csak egy pótlék voltam?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval, akivel 2 hétig jártunk. Azért dobott, mert megmondtam, hogy nem egy 2 hetes kapcsolatban fogom elveszíteni a szüzességem. Alig telt el egy nap, és már kint van az új barátnőjével a kép, hogy így szeretik egymást, úgy szeretik egymást, és kint van egy közös kép. Egyrészt az bánt, hogy van valakije, másrészt az bánt, hogy ilyen hamar túllépett rajtam.2020. aug. 1. 21:42
2/10 anonim 

válasza:

Felejtsd el...
Fél évig voltam együtt az exemmel. Szakítottunk, 2 nappal később kinn volt az új barátnőjével kép
3/10 anonim 

válasza:

ha 2 hetig nem vagy hajlando dugni, es 16 elmultal, en is befejezném a dolgot. Tartogasd akinek akarod..
4/10 anonim 

válasza:

17 múltam és fél év múlva se szexeltem az exemmel... Szerintem akkor kell, ha érzel késztetést, hogy akarod... Ameddig nem, addig nem is kell lefeküdni valakivel
5/10 anonim 

válasza:

Szerintem teljesen jól álltál hozzá.
Az, hogy ő ennyire éretlen, nem is érdemes annyira se, hogy ezek után foglalkozz vele.
Legközelebb, majd lehet találsz egy jobbat, de most inkább figyelj magadra, és lógj többet a barátaiddal, hogy elfelejtsd. :)
17/L
6/10 anonim 

válasza:

Szia!
Szerencséd van hogy megszabadultál töle,téged sem szeretett,se az új csaját.
Csak üritönek használt volna.
7/10 anonim 

válasza:

Gondolj arra, milyen jól döntöttél, amikor nem feküdtél le vele.
8/10 anonim 

válasza:

Úgy, hogy gondolj arra, hogy lesz, akinek nem pótlék leszel, hanem a nagy szerelme. :)
9/10 anonim 

válasza:

Ezért nem kezdek ki szűz lányokkal. Időpazarlás.
10/10 anonim 

válasza:

Nyűglődjön hónapokig vele más aztán ha már átlyukasztották és végre kiderül hogy nem akkora dolog ez, akkor beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!