Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarta a lány, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarta a lány, hogy üljek mellé?

Figyelt kérdés
Még mikor volt iskola, dolgozatot írtunk egy tantárgyból, és a lánynak pont hiányzott a padtársa, tehát egyedül ült volna. Én meg a terem másik végében ülök, és odaszólt nekem, hogy nem-e ülök oda hozzá. Mondom miért ne, odaültem. Egyébként egy ilyen bulizós, átlagnál vonzóbb lányról van szó akire rá van kattanva minden fiú, én meg egy teljesen más világ vagyok, nem hiszem, hogy sok esélyem lenne nála. Ott volt több barátja is, akik simán odaülhettek volna. A dolgozat után ahogy visszamentem a helyemre, rögtön oda is ült egy másik barátja. De akkor miért pont azt akarta, hogy én üljek mellé? Egyébként alig beszéltem vele az előtt, meg ez után is. Többször mondta már, hogy aranyos vagyok, meg egyszer meg is ölelt, de kizártnak tartom, hogy tetszenék neki. Amúgy ezt a kérdést régebben is fel akartam tenni, csak most jutott eszembe :D 17F
2020. júl. 30. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Féltékennyé akarta tenni valamelyik széptevőjét,

vagy nem akarta, hogy más üljön mellé.

Szimpatikus vagy neki.

2020. júl. 30. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
gondolom okos gyerek vagy aztán tudtál neki segíteni azért akarta. Nem kell mindenbe belelátni a szerelmet :)
2020. júl. 30. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak a legjobb meleg barátjának tekint. Te kiásod az árkot a barátja kábelének (2 pasi meg egy kicsi).
2020. júl. 30. 14:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Annyira okos nem vagyok, mármint ilyen 2-3-mas tanuló vagyok. :D Tudott volna odahívni jobb tanulókat is. Viszont nem hiszem azt, hogy tetszek neki, mivel erre elég kicsi esély van. Nem vagyok egy kigyúrt, nagyon jóképű fiú, mint akikkel barátkozik :D
2020. júl. 30. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jófejnek tart talán, másnak mint a nyalizós haverjait. Valószínűleg akik körülötte vannak, azok mind borulnak elé, te meg értelmesen viselkedsz (ezek alapján úgy tűnik). Többet tényleg nem kell belelátni, de nem szólt volna annyira hátra ha tenne rád.

Nem kell ezen kattogni, főleg hogy ennyire régen történt és úgysem tudjuk kitalálni, de ezek is opciók:

- azt hitte te majd segítesz neki

- kíváncsi volt mit reagálsz, odamész-e

- valójában valaki másnak akart mutatni valamit azzal hogy odahívott (pl. jelezni hogy ő bárkit megkaphat, ahogy fütyül úgy ugrálnak neki)

- a haverjai között téma hogy milyen béna/röhejes vagy, ezért azt hitte poénos ha odahív

- szimpatikus vagy neki

2020. júl. 30. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Kellett valaki, aki ugrik azonnal és ő meg talán leshet is róla. Egy jó tanuló általában nem hajlandó az ilyen osztály hercegnőinek pattanni.

Sajnálom, de ez a véleményem, ha csak egy db dolgozat idejére ültetett kvázi maga mellé, egyébként nem foglalkozik veled.

2020. júl. 30. 16:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, azt szerintem mindenki tudja az osztályomban, hogy kb. milyen tanuló vagyok, szerintem senkinek sem én lennék az első gondolata, ha lesni kell. Meg azért én sem vagyok egy ilyen lúzer gyerek, csak nem vagyok az a kategória, mint akikkel barátkozik általában, de ha olyat akart volna hívni, akin látszik hogy egyből ugrik, akkor szerintem nem engem hívott volna.
2020. júl. 30. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!