Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúként gáz hogy ennyi barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként gáz hogy ennyi barátnőm volt?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok eddig 4 kapcsolatom volt. Mindeggyikkel pár hónap. Csókon és fogdosáson kívül semmi nem volt. Mind a 4 barátnőmnek előttem volt már több barátja is. Kicsit megijedtem mert másoknak ilyenkor még 1 kapcsolatuk sincs. Szerintetek ez a mai világban normális? Most van 1 lány az életemben 16 éves de ő már nem is szűz:/ ráadásul neki is kb 4 kapcsolata volt ami csókból állt kb. Szerintetek én gáz vagyok? A lányt a belsője alapján hanyagolnom kéne?
2020. júl. 29. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudhatom hogy milyen a belsője, de ha benned felmerül hogy emiatt hanyagolnod kellene, talán nem is kellett volna összejönni vele. Persze azt cselekszel ami neked jó. Bár ha hosszabb kapcsolatot akarsz akkor ne érdekeljen a múlt, inkább a lány belsője, S tudd meg hogy neki milyenek a szándékai.
2020. júl. 29. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Ebben az a legjobb, hogy felnőtté válsz. Itt most neked kell eldöntened, hogy számodra mi fér bele és mi nem. Nem másoknak.

Ha ennyi "kapcsolatod" volt, akkor ennyi. Ha szeretnél egy újabb lánnyal összejönni, akkor neked kell eldöntened, hogy a belőle megtapasztalt személyiség az ér-e annyit, hogy elnézd neki az előző "kapcsolatait".

Szerinted gáz vagy? Mi nem tudjuk. Ezek csak számok. Ha mindegyik megtapasztalástól több lettél és jobban megismerted magad, akkor miért lennél gáz?

Túl gondolod az egészet. Mielőtt bármit is teszel kérdezd meg magadtól, hogy valóban akarod-e és ha igen, akkor megfontoltan vágj bele! Ugyanakkor senkit se kényszeríts semmire, még magadat sem!

2020. júl. 29. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem hova francba akartok ezekkel a dolgokkal sietni.

Nem ciki 16 évesen ha szűz vagy, és az sem ha nem volt komoly kapcsolatod, sőt az sem hogy ennyi "csajod" volt.

Tökre ráérsz még megtapasztalni mindent, előtted az élet.

2020. júl. 30. 00:38
 4/5 anonim válasza:
21%

Ez nem számít soknak, de ha sok lenne sem lenne vele semmi baj. Most vagy fiatal, most tudsz megtapasztalni mindent.

Arra meg, hogy zavar, hogy nem szűz a barátnőd nem is tudom mit mondjak... ez miben befolyásolná a személyiségét szerinted? Mert elárulom semmiben, csak az zavarja a hormonoktól megbombázott kukid, hogy nem lehet a "tiéd" ebben az értelemben.

2020. júl. 30. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
18%
normális tesó 16 évesen nekem is volt 5-6 kapcsolatom nincs abban semmi gáz fiatal vagy használd ki öcskös
2020. júl. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!