Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul vagy túltolom?
17 éves lány vagyok, a párom 19 éves. Először barátok voltunk, aztán több is lett. Lassan másfél éve vagyunk együtt. Nagyon jó kapcsolatunk van, mindig megtudtuk beszélni a problémákat, egymás mellett vagyunk bármi legyen, egyszóval tökéletes, tényleg:) Sokszor azt érzem, hogy nem tekint rám úgy, hogyha valamit meg kell oldania nem hozzámfordul segítségért , nem tudom megoldani stb így az édesanyját kéri meg, pl elkísérni az orvoshoz stb
Ami különösen rosszul esett, ami ma történt. A szobájában voltunk és fájt nagyon a háta, behívta az édesanyját, hogy maszírozza meg. Én pedig kellemetlenül végignéztem, valamiert olyan rosszul éreztem magam, mert úgy éreztem, hogy képtelen vagyok ebben segíteni rajta , merthogy úgy gondolom ez az én feladatom lenne:)
Szerintem jogosan esik rosszul. Kell tartani a kapcsolatot az anyukáddal de ez milyen már? Kicsit visszataszító amikor valaki 19 évesen is anyuci pici fia..
Ez csak az én véleményem persze, de nekem sem esne jól.:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!