Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy introvertáltnak extrovertált a csaja?
Figyelt kérdés
És ha van, az milyen?2020. júl. 28. 17:29
1/5 anonim válasza:
Van. Pl nekem.
Hát megmondom őszíntén tök jól müködik. Mindig megbeszéljük, hogy ki mit akar és valamelyikünk enged, általában felváltva. Egyszer az egyikünk csinálja a programot egyszer a másikunk🤷🏻♀️
Meg én nem sértödök meg ha ki pl el kell mennünk bulizni, csak jobban szeretek otthon lenni
2/5 anonim válasza:
Fordítva ér? (Introvertált csaj és extrovertált pasi)
3/5 A kérdező kommentje:
Persze. Az is érdekel
2020. júl. 29. 00:16
4/5 anonim válasza:
Igyekszünk kompromisszumokat kötni. Szerencsére mindketten hajlandóak vagyunk engedni, én elmegyek vele buliba, vagy valahová, ő pedig otthon marad velem. Enélkül tutira nem működne. (#2)
5/5 anonim válasza:
Ha nincs kompromisszum, akkor bukó.
Nekem volt pár ilyen lány ismerősöm, hogy a pali nem akart menni sehová, hát meg is lett az eredménye.
A nők folyton félreléptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!