Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válaszol órák utàn ?
- Ne írj neki olyan sűrűn
- Ne foglalkozz vele, ki mikor válaszol.
Én pl. akkor válaszolok, ha van kedvem/időm/átgondoltam kellően, mit fogok válaszolni. Nekem legalábbis nem a facebook az elsődleges.
Én is ugyanígy vagyok. Órák után válaszolok másoknak. Elmondom miért.
VAN MAGÁNÉLETEM ÉS HOBBIM!
#4 igen. Viszont te nem vagy folyamatosan online. Képzeld, én is relatíve nem sokat használom a telóm, de ha jön értesítés általában tudok rá válaszolni, vagy pedig max egy óra híján.
Szerintem az a legjobb taktika, hogy ugyan olyan gyakran, és ugyanannyit írsz mint ő. Ha nagyon zavar, akkor játékosan közöld vele, Pl átállítod a becenevét "xy, aki nem nézi meg az üzeneteit😓"-re.
5.
Butaság, amit csináltok. Minek "taktikáztok" számítóan? Írjatok a magatok tempójában, ahogy jólesik. Minden bizonnyal ő is ezt csinálja, és pont lesz.rja, hogy ti mennyire igazodtok az ő tempójához.
6.
Egy átlag ember azért nem egyvalakivel beszélget messengeren, ez nem újdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!