Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 167 cm-es lány és egy 185 cm-és fiú jól néz ki együtt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 10:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Lehet
Tuti nem
60 szavazat
1/12 anonim válasza:
Miért ne nézne ki jól?! Igen!
De nem a magasság, hanem a közös kisugárzás fogja megmutatni, hogy mennyire látszanak összeillőnek a külvilág felé, mert az ilyesmi egyből megmutatkozik.
2/12 anonim válasza:
Én alig vagyok 160 cm, a voltbarátom 190 körül van, és tökéletesen megfértünk egymás mellett, senki nem nézett meg az utcán a méretkülönbség miatt, mi sem gondolkodtunk ilyen hülyeségen egy percig sem...
3/12 anonim válasza:
Én és a barátom kb. pont ilyen magasak vagyunk.
4/12 nemaRendőrség válasza:
Kényelmetlen szerintem. Próbáltam alacsony lányokat, de nem természetes
5/12 anonim válasza:
A 167 cm a lányoknál átlagos magasságnak számít. A 185 cm pedig a fiúknál csak egy picit magasabb az átlagnál, ami olyan 180 cm. Szóval persze, hogy jól néz ki együtt, mivel ezek teljesen normális magasságok. Plusz így a lány fel tud venni magas sarkú cipőt is bármikor, még úgy is lesz köztük 5-10 cm.
6/12 anonim válasza:
nem a magasságtól függ az hogy jól nézek ki vagy se
7/12 anonim válasza:
szerintem még belefér és nézhet ki cukin
10/12 anonim válasza:
Ekkora nagy méretkülönbséggel nem. Láttam már olyan párt, hogy a lány alig ért fel a fiú melltájáig. Szerintem ez már idétlenül néz ki. De hát ha szeretik egymást, hadd szeressék, csak szerintem ez azért vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!