Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit félve írom ki ezt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit félve írom ki ezt a kérdést😅 Szerintetek jól állok hozzá ehhez a szituációhoz?

Figyelt kérdés

Megpróbálom minél rövidebben leírni.

Van egy nagyon jó lány barátom akivel még anno randiztunk is, de nem lett belőle semmi. A karantén után meglepően jóban lettünk és sok mindent együtt csináltunk, pl elmentünk bulizni. Egyre jobban és jobban megismertem őt, olyan mélyen mint ennyire még soha és lehet, hogy elkezdtem valamit érezni felé. Csakhogy palija van. Eddig ez egy átlagos story, igaz? Na most jön a csavar: Valszeg a csajnak is vannak érzései felém. Egyik bulin elmondta, hogy szexuálisan iszonyat vonzódik hozzám, és marha jó barátja vagyok, de nem tudja, hogy lelkileg úgy tetszenék neki. És én sem tudom, ugye. A barátjával nem akar szakítani (nem is várom el, ráadásként valszeg én sem szakítanék meg egy biztos kapcsolatott egy kérdésesért) de nem tudja, hogy mit akar. Nahát és itt a patthelyzet. Próbálok jó barát lenni, nem viszem kísértésbe, nem akarom, hogy megcsalja a barátját, de ő sem próbálkozik semmivel. Csak bennem mégis megvan ez a kérdés, hogy jól csinálom-e ha megpróbálok ilyen jó haverja maradni😕

2020. júl. 28. 09:47
1 2
 11/18 anonim válasza:
Volt action?
2021. márc. 15. 01:45
 12/18 A kérdező kommentje:

Szakítottak, majd elmondta, hogy sose jöttem be neki, de szeretné, ha barátok maradnánk.....

Hát mondtam, hogy jó, de akkora távolságot tartottam amekkorát csak tudtam.... Aztán elmesélte (NEKEM), hogy hogyan s mikor vesztette el, majd azt is, azóta hány palival csinálta.... Jha, már több mint egy hónapja nem is beszéltem vele. Azóta egyébként nekem is lett kapcsolatom.

2021. márc. 15. 06:14
 13/18 anonim válasza:
100%
Na ez jó hír. Gratu! :)
2021. márc. 15. 10:43
 14/18 anonim válasza:
100%

Sajnalom ocskos, azt hittem volt valami, de fel a fejjel, legalább nem hitette el veled hogy nem egy qrva!

Lesz meg sokkal jobb csaj is az életedben és ne állj meg mindig, gondolkozz próbálkozz, próbálgass aztán úgyis megallsz valahol

2021. márc. 15. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem dugogasd meg aztán majd kialakul. Ugyis ez lesz a vége elobb utobb.. legyunk oszinték. Itt mindenki ilyen erkolcsos? Van pasija naés?

Te meg majd jol megdugod, és kotelezettségeket sem vállalsz felé. Nem jo?

Nem értem emberek hogy tudnak ilyen halvéruek lenni és visszafogni magukat.

Ha én pasi lennék félhetne retteghetne a Világ. (Amugy lány vagyok)

2021. márc. 16. 03:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj bocsánat most látom hogy storno az egész!!!! Nem olvastam végig jajj elnézést
2021. márc. 16. 03:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
De akkor hazudott hogy vonzodik hozzád?
2021. márc. 16. 03:03
 18/18 anonim válasza:
100%
Igen ezt írta.
2021. márc. 16. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!