Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder tényleg ennyire tele lenne könnyen kapható lányokkal?
A napokban töltöttem le azt a csodás alkalmazást és kicsit meglepődtem pár dolgon:
-rögtön kaptam egy órán belül fiúként több mint 20 likeot
-tele van nagyon jó csajokkal
-átlagosan 10 matchből 6-ban amikor próbáltam volna beszélni a csajjal azzal kezdte hogy csak barátság extrákkal dolog érdekeli velem. Kicsit meglepett hogy ezzel indítanak...
-erre kipróbáltam azt hogy én írom egyből hogy csak a szex játszana és erre nem volt olyan lány aki nemet mondott volna
Kicsit értetlenül állok a dolgok előtt. Nem a szex a probléma, hanem hogy a lányok csak ezért vannak fent. Másnak is ilyenek a tapasztalatok? Nem volt még barátnőm, igazából nem tudom mennyire számítok jóképűnek, részben ezért regisztráltam.
19/f
Ha nem kamu akkor nagyon jó képü vagy.
Igen a 90% csak barátság extrákért van fent Tinderen. Van pár ismerösöm és falják a csajokat és fordítva a csajok is a férfiakat
Lányként én is azért regisztráltam az oldalra, hogy szexkapcsolatot keressek. Erre az oldal tökéletes, mert úgyis elsősorban a kinézet a fontos, a többi (ne legyen bunkó, pszichopata, egyezzenek az igényeink) a beszélgetésből/videóchatből/első találkozásból ki szokott derülni. Soha nem keresnék hosszútávú kapcsolatot ezen az oldalon.
(nem kérek privát üzeneteket. aki ír a válaszom kapcsán, azt tiltom is le)
Könnyen kapható? Szívem, ezek nem könnyen kaphatóak, hanem ez a céljuk :) Nem kertelnek
Mellesleg én is szoktam ilyen élethelyzetben lenni, nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!