Az ázsiai lányokkal könnyen össze lehet jönni? ( Többi lent. )
Én itt élő vagyok. Anyám magyar, apám kínai, az első 2 komoly kapcsolatom nem magyar volt hanem keleti, perzsa származású fiúkkal. Most viszont magyar van, és nekem nagyon bejön. :) Igaz, furcsa volt kicsit, hogy most valami "újat " próbálok a 2 keleti után, de abszolút megszerettem. :)
Szerintem, hogy könnyen ismerkednek e az emberfüggő
17L
Ha a nem Európában élők véleményére vagy kíváncsi akkor ne itt kérdezd, hanem minimum a Yahoo answers-en angolul, vagy valami ázsiai fórumon.
Én is itt élő vagyok, hasonlóan az előző válaszolóhoz volt közel-keleti barátom és magyar is, szóval nekem mindegy a származás.
A nem Európában élő ázsiai tág fogalom.
Egy Amerikában élőt biztos nem zavarná.
Egy Japánban élő valószínűleg a skalpszerzésig örülne neki, de nem mindenki szeretne európaival családot alapítani.
Egy konzervatív kínai nem hiszem, hogy szeretne európai pasit.
+ Ázsiához tartozik Oroszország és a Közel-Kelet is, ők feltehetően nagy számban szeretnének európai pasit - de gondolom ahogy a legtöbb ilyen kérdésnél a célszemélyek inkább Távol-Keletiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!