Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ázsiai lányokkal könnyen...

Az ázsiai lányokkal könnyen össze lehet jönni? ( Többi lent. )

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az ázsiai lányok barátságosak-e, és őket zavarná az, hogy egy Európai fiúval járnának?Bejönnek nekik az európai fiúk?Elsősorban nem az Európában élő ázsiai lányokra gondolok. Légyíves értelmes válaszokat küldjetek!
2014. okt. 27. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Az tőlük függ
2014. okt. 27. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Csajfüggô.
2014. okt. 27. 22:58
 3/4 anonim válasza:

Én itt élő vagyok. Anyám magyar, apám kínai, az első 2 komoly kapcsolatom nem magyar volt hanem keleti, perzsa származású fiúkkal. Most viszont magyar van, és nekem nagyon bejön. :) Igaz, furcsa volt kicsit, hogy most valami "újat " próbálok a 2 keleti után, de abszolút megszerettem. :)

Szerintem, hogy könnyen ismerkednek e az emberfüggő

17L

2014. okt. 28. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a nem Európában élők véleményére vagy kíváncsi akkor ne itt kérdezd, hanem minimum a Yahoo answers-en angolul, vagy valami ázsiai fórumon.

Én is itt élő vagyok, hasonlóan az előző válaszolóhoz volt közel-keleti barátom és magyar is, szóval nekem mindegy a származás.

A nem Európában élő ázsiai tág fogalom.

Egy Amerikában élőt biztos nem zavarná.

Egy Japánban élő valószínűleg a skalpszerzésig örülne neki, de nem mindenki szeretne európaival családot alapítani.

Egy konzervatív kínai nem hiszem, hogy szeretne európai pasit.

+ Ázsiához tartozik Oroszország és a Közel-Kelet is, ők feltehetően nagy számban szeretnének európai pasit - de gondolom ahogy a legtöbb ilyen kérdésnél a célszemélyek inkább Távol-Keletiek.

2014. nov. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!