Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír rám ha nem akar beszélni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel suli közben szinte minden nap beszéltünk, nekem kicsit megtetszett. Mióta nyár van, 1-2 hetente legalább rámír, de 2 szó váltás után egyszerűen megöli a beszélgetést emojival vagy egy egyszerű ,,ez ilyen"-nel. Miért csinálja ezt? Értem én hogy friendzone vagy unatkozik, de ha már rámír akkor legalább beszélne rendesen...2020. júl. 27. 12:32
1/4 anonim 

válasza:

Mert beszélgetni akar, csak szerencsétlen gyerek nem elég szociális. Ha érdekel akkor próbáld meg kisegíteni, ha meg nem, akkor finoman jelezd, hogy ne erőlködjön.
2/4 Anna1617 válasza:
Talán nem tud mit írni, akar beszélgetni de azt szeretné hogy te dobd fel a témákat.
3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a tippeket de tényleg akárhogy próbálkozom mindig megöli a beszélgetést
2020. júl. 27. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!