Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám közölni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám közölni?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány barátom, akit szerintem a pasija kihasznál. Legjobb barátok vagyunk, és éppen ezért félek elmondani neki, hogy szerintem csak kihasználja. Mert elég hamar ágyba ugrottak. A fiú az orránál vezeti a lányt, de szerintem nem is szereti. Mindezt külső szemlélőként mondom. Volt már olyan, hogy a szakításra célozgatott neki, mikor nem volt picit "akció"

Persze a lány vak szerelmes, mem veszi észre.

Szóval maga a kérdés az, hogy hogyan tudnám szembesíteni ezzel?

2020. júl. 26. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes... Ha ellene mész, hátat fordít neked. Sajnos csak várni tudsz, és mellette lenni
2020. júl. 26. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha szerelmes, ezt nem fogja elhinni. Inkább ne tégy semmit!
2020. júl. 26. 09:36
 3/5 anonim válasza:
100%
én nem ismerem a barátnődet úgyhogy nem tudom mit reagálna ezt te tudhatod, de én elmondanám. csak finoman és kedvesen, hogy ne vegye sértésnek. szerintem legjobb ha őszintén elmondod neki hiszen csak segíteni szeretnél
2020. júl. 26. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3-assal értek egyet. Hangsúlyoznám, hogy nem beleavatkozni akarok, csak véleményt mondok, mert szeretem őt és úgy érzem, nem jó helyzetben van. Utána többet nem is emlegetném, ha nem kéri.
2020. júl. 26. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy szerintem sem úgy fogná fel, hogy te jót akarsz neki, hanem hogy szét akarod őket szakítani.
2020. júl. 26. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!