Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tegyek ha van egy fiú akivel már régebb óta irogatunk de ma rájöttem hogy van barátnője esetleg kellene szólnom a barátnőjének?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 23:49
1/11 anonim válasza:
Undorító lenne, ha szólnál.
Szállj ki.
Nem kavarunk bele egymás életébe.
3/11 A kérdező kommentje:
Értem én de nagyon kezd nyomulós lenni és szerintem nem csak én vagyok az egyetlen akinek ír minden félét. Engem is csaltak már meg és ő is pont ezt csinálja.
2020. júl. 20. 23:52
4/11 A kérdező kommentje:
#2 Őszintén szólva fogalmam sincs de ha a lány helyében lennék nekem sem esne jól ez és éppen ezért szeretnék esetleg tippet kérni hogy mit csináljak 🤷🏻♀️
2020. júl. 20. 23:57
5/11 anonim válasza:
Szerintem simán írhatsz neki. Főleg ha már elkezdett nyomulni rád.Ez már nem "undorító" stb mint ahogy írták.Csak megszabadítod a lányt egy patkánytól. :)
6/11 anonim válasza:
Én előbb nála kérdeznék rá, hogy ha van barátnője, akkor másoknak mit írogat?
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Megkérdeztem tőle még az elején de azt válaszolta hogy volt egypár de most nincs. Az egyik instáján velem ír a másikon pedig a barátnőjével vannak kint közös képek.
2020. júl. 21. 01:19
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne undorító, ha szólnál. Szegény barátnőjének kurv4 jó lehet, hogy a palija más csajokra nyomul. Szerintem mindenképp szólj a lánynak :)
Mi lányok tartsunk össze ._.
9/11 A kérdező kommentje:
Szóltam a lánynak erre letiltott 😅
2020. júl. 21. 14:16
10/11 anonim válasza:
Engedd el ha letiltott 😂 hq ilyen idióta a csaj nem érdemli meg hogy időt pazarolj rá.😂👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!