Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki a bátyám egyik legjobb haverja és nagyon megtetszett a személyisége, kedves velem stb. viszont nem tudom kivenni, hogy ő mit gondol rólam. Egy évvel fiatalabb nálam és az a helyzet, hogy nagyon összezavar. Én igazából nem küldtem jeleket felé, röviden válaszolok a kérdéseire, próbálok minél kevesebbet beszélni vele, mert félek ettől az egésztől. A józan eszem nem szeretne többet tőle mint barátság, viszont sokat gondolok rá, napi szinten. Folyton a közös emlékeinkre gondolok, például amikor megérintett vagy egy érdekes beszélgetésbe keveredtünk. Újra és újra lejátszódik ez bennem, hiába próbálok nem ezekre gondolni.

Még nem volt párkapcsolatom, nehezen tudok megnyílni egy fiú előtt és úgy érzem ez nem helyes, ha folyton rágondolok, mégsem akarok semmit tőle, mivel magam teszem tönkre ezzel a sóvárgással. Össze-vissza beszélek, remélem azért nagyjából érthető a lényeg. Nincs annyira közeli kapcsolatom senkivel, akinek ezt el merném mondani, ezért is írtam ide. Köszönöm ha elolvastad, ha van valami ötleted hogy mit kéne tennem ebben a helyzetbe kérlek írd le.

17/L

2020. júl. 19. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te beleszerettél, csak mivel neked új ez a helyzet, így tartasz tőle. Miért nem nyitsz a srác felé? Ha engeded neki is és magadnak is, hogy jobban megismerjétek egymást, sok minden változhat.

Anyukáddal nem beszélhetsz erről? Ő is volt tini és szerelmes is. Vagy ha családból senki, akkor egy barátnő?

2020. júl. 19. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj nyitni a srác felé úgyhogy ne legyen rámenősnek de ha te is teszel neki akkor közeledhessen de ha csak a barátja miatt kedves veled akkor se érezd magad kellemetlenül. Úgyhogy beszélgess vele ismerkedjetek meg jobban és kialakul.
2020. júl. 20. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!