Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként elmennétek egy házibuliba, ahova egyik netes barátotok hívott el, de nem ismertek senkit és mindenki teljesen idegen?
Úgy hogy még sose találkoztal vele, de több mint fél eve dumalgatsz neten a sraccal
(Vagy esetleg valakivel történt már hasonló?)
Ha a szomszéd városban van, akkor miért egy bulin akartok először találkozni?
Én sem mennék el. Lehet, hogy nem lenne baj, de mit csinálsz ha mégis? Akkor már nem tudod visszafordítani.
Én se tudom, engem is meglepett:D
Elhívnám talira, viszont úgy érzem, nincs kedve kettesben lenni velem.. különben már rég lehívott volna, gondolom
Netes ismeretségnél akár társkereső, akár fb, vagy másik socialmedia site, alap, hogy először fényes nappal, számomra ismert nyilvános helyen találkozok a sráccal.
Barátnőmet majdnem megerőszakolták így egy tinderes randin, az volt a mázli, hogy nem fagyott le, hanem iszonyat hangosan sikoltozni kezdett, így a srác elengedte. Ő első randira a srác lakására ment.
Az, hogy a szomszéd városban lesz a buli, mire is garancia? És honnan tudod, hogy nem veszélyes, mikor senkit nem is ismersz ??
Miért olyan nehéz egy kávézóban, cukrászdában, parkban találkozni???
Remek a szomszéd városban. És mi van ha az egyik barátja veszélyes?
Akinek amúgy a nevét sem tudod,és szüleid sem...
Vagy nem veszélyes csak hülyére issza magát,és megerőszakol.
Kinek hisznek az idegen csajnak vagy a régi barátnak?
Tudom hogy nem veszélyes. Egyik barátnőmnek a volt osztálytársa.
Csak neten futottam össze a sráccal és elkezdtünk beszélgetni
Figyi,ha ugyis elmész minek kérdezel minket?
Ez az ismerettség pedig egy nulla. Baratnöd osztálytársa...és lehet hogy suli melett emberkereskedő. A fene tudja. Lehet hogy buliban is minden csajt eladnak ezért nincs ott senki ismerős mert amugy sem lesz az senki az 20perc után. Addigra beüt a gina és mehet a erőszak buli aztán az ukrán stricik.
Honnan veszed hogy elmegyek? Csak reagálok a válaszokra. Mi az hogy minek kérdezlek titeket? Ez az oldal erre van, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Továbbá, köszönöm szépen a válaszaitokat:)
A buli meg volt tartva, de nem volt merszem elmenni. Viszont ezután sokat gondolkodtam, és nem tudtam hogy helyesen cselekedtem-e. De ahogy látom, ti is azt gondoljátok amit én (a biztos nem-et). Köszi!:)
Hát az "egyik barátnőmnek a voltosztálytársa" nem tűnik olyan vészesnek. Én leírom mit csináltam volna:
1. kikérdezem a barátnőt, hogy milyen volt a srác, míg oszt.társak voltak, megkérdem, megbízható-e
2. elmegyek vele kettesben egy nyilvános helyre.
3. ha okés a srác, jöhet a buli.
Én amúgy kicsit értetlenül állok a válaszok előtt... Lehet azért, mert az én környezetemben nem volt még semmi durva sztori ilyen témában... Ha meg még több közös ismerősötök is volt, és tényleg okésnak tűnt a srác, akkor lehet nem kellett volna így óvatoskodni. Bár azt aláírom, hogy egyből a buli sok lett volna, nem értem miért nem tudtad összehozni, hogy előtte talizzatok, ha ennyire el akartál menni a buliba...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!