Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem vagyok képes egy egyszerű fiú-lány barátságra?
Bocsi ha kicsit hosszú, és köszi a türelmed ha elolvasod:)
17 éves lány vagyok és a párommal fél éve vagyok együtt. Neki rengeteg (na jó lehet nem rengeteg, de 3-4 biztosan)lány barátja van ami miatt én gyakran vagyok féltékeny. Ezt a féltékenységet nem nagyon mutatom ki mert nem akarom h miattam eltávolodjon a barátaitól, inkább elintézem magamban. Amúgy azt tudja rólam h én egy féltékeny lány vagyok de nem mondtam el neki név szerint h kikre.
De a lényeg az h nekem nincsenek olyan fiúk az életemben akikkel csak barátok lennénk és soha nem is volt. Emiatt is nehezebb elhinnem h létezik csak barátság fiú és lány között. Eddig egyetlen egy fiú barátom volt aki rám hajtott, randi után pedig megszakadt a barátság mert nem jöttem össze vele. Mostani párommal is persze barátok voltunk mielőtt összejöttünk de részünkről ez a barátság végig a kapcsolat irányába hajtott, tehát amiatt barátkoztunk össze mert már eleve tetszettünk egymásnak. Ezenkívül nekem igazából bűntudatom is lenne amiatt ha lennének fiú barátaim mert olyan furán érezném magam ha velük csinálnék úgy programot h a barátom nincs ott. Vagy velük beszélgetnék valami mélyebb témáról chat-en stb... Tudom h a páromnak talán még ezzel se lenne baja, elmondása szerint nem féltékeny. Ő csinálja is ezeket a dolgokat más lányokkal de tudom h tényleg csak barátként tekintenek egymásra, és ezeket a dolgokat általában velem is megosztja(nem azt h konkrétan miről beszélt xy-nal de azt elmondja ha valakivel jó barátságban van).
Úgyhogy lehetséges h magamban nem tudnék bízni ha egy sráccal csak barátságban lennék? Pedig tényleg örülnék neki és eszembe se jutna megcsalni a barátom. Egyszerűen csak eddig csak lány barátaim vannak/voltak és hajt a kíváncsiság. Valószínűleg ilyen erősebb kapcsolatot már nem is nagyon fogok fiúval ápolni mert valahogy mindenkit elvből taszít az hogy már "foglalt" vagyok. Egyébként sincs sok barátom, igazán közeli csak két lány. Szóval nem csak fiú barátokra vágyok hanem örülnék ha lenne még egy két közelebbi lány barátom is de ez már részlet kérdés
Ti mit gondoltok erről? Érdekelne más tapasztalata, gondolata a témában. Előre is köszi :)
Nekem a tenylegesen kozeli barataim kozott tobb a fiu mint a lany, pedig foglalt vagyok, sot ok is kozeli baratai/legjobb baratai a fiumnak. Mielott megismertem oket en se hittem hogy lehetnek fiu barataim is. De sok szempontbol elonyos, az o szemszogukbol is lathatod a dolgokat, neha vannak olyan temak, amiket ellenkezo nemuvel jobb megbeszelnem. De ez csak az en velemenyem, nem mindenkinek jon be.
Nem mondom, hogy semelyikojuk fele sem ereztem erosebb szimpatiat, de ez csak kezdeti allapot volt, mig megtanultam megkulonboztetni a barati szimpatiat es ami mar tobb.
Én fiúként nem vagyok képes fiú-lány barátságra. Kétféle végkimenetele volt minden próbálkozásomnak: 1. egy idő után többet éreztem, 2. marad haver.
Ezek után már nem is próbálkozom ilyesmivel. Egy lány vagy haver, vagy pedig a szerelmem. Már elfogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!