Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esely a fiu es lany kozotti baratsagra?
Csak szerintem nincs?
Szerintetek miert nincs azon kivul hogy valamelyik fel tobbet erez
Létezik egy ideig de aztán általában az egyik fél elkezdi többet érezni a másik iránt.
Akkor működik biztosan ha az egyik fél meleg.
Nekem fiúkkal jobban működik a barátság mint lányokkal. Van egy időszak valakinél hogy úgy érzem oda vagyok érte egy darabig, de ez tényleg csak rövid idő
És utána már el is van felejtve a dolog, nem gondolnék rá máshogy, csak barátként.
Szerintem van. Nekem nagyon sok fiú barátom van, és az is kell, hiszen nem jó ha csak a saját nemedből választasz barátokat, hiszen ő más szemmel lát, segíthet tanácsot adni.
Attól még hogy a másik fél többet érez, az nem fog örökké tartani. Ha megbeszélik és rájönnek, hogy ez nem kölcsönös, attól a másik tovább tud lépni, ha akar, mert fontos neki az a barátság. (történt már ilyen, és utána is jóban maradtunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!