Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem akarhat senki? Miért vagyok ilyen nyamvadék?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 06:23
11/22 anonim válasza:
10essel értek egyet, itt nem a külsővel lesz a gond...
12/22 anonim válasza:
Tapasztalat: 16 és 22 év között nagyon sokat lehet változni! Igen, tudatosabbnak kell lenni, akár pl. azzal, hogy kihúzod magad, lehet segíteni a pici ciciken. Meg kell keresned, hogy mi az, ami szép rajtad, és azt kihangsúlyozni, miniszoknyával, felkötött hajjal vagy más frizurával, pici sminkkel. És végy erőt magadon, légy bátrabb, akár kezdeményezz te! Járj szórakozni, próbálj flörtölni. Próbáld ki, mire vagy képes :)
13/22 anonim válasza:
Miért jön minden nap egy ilyen kérdés? De konkrétan MINDEN egyes nap. És mindig hiába magyarázom (én vagy akár bárki más), hogy az önbizalom sokat számít, egyszerűen SENKI nem érti meg. Minek kérdeztek ilyeneket, ha nem tetszik a válaszunk?
Egyébként ha neked úgy jó, akkor hidd el, hogy egy utolsó sz*r ember vagy, de azzal maximum sajnálatot vagy szánalmat érsz el másoknál. Az kell? Akkor csináld.
14/22 anonim válasza:
Mert az ilyenek csak nyavalyogni akarnak, semmi mást. Épp rossz a hangulatuk, és rán köntik a nyomorukat.
15/22 apababa válasza:
Azt írod ez genetika ahogy kinézel, tehát örökölted anyutól vagy aputól. Ez jó hír mert anyu vagy apu is elkelt.
16/22 A kérdező kommentje:
Igen, elkelt, de mindkettő egy genetikai selejt és már csak megszokásból meg a gyerekek miatt vannak együtt. Nagyon boldogok, mit ne mondjak!
2020. júl. 20. 07:28
17/22 anonim válasza:
Hogy a turoba tudnanak beled szeretni, ha még te is utalod magad?Ez valoszinu ordit rolad es mindenki megerzi!
Baratkozz meg magaddal es meglatod megvaltoznak iranyodba!
18/22 xavarek válasza:
Szabadnapos vagyok, gyere meghívlak billiárdozni, vagy kimehetünk kerékpározni :-DDDD
19/22 anonim válasza:
Amúgy olyan kedves vagy. Azt mondani a szüleidre, hogy mindkettő genetikai selejt...
20/22 anonim válasza:
Az hogy megszokásból meg a gyerekek miatt vannak együtt az egy nagyon gyakori állapot sajnos, és a legszuperebb genetikájú párokkal is ugyanúgy előfordul. Ez aztán tényleg a viselkedéstől/kommunikációtól/szeretettől stb függ, nem a genetikától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!