Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
#2 - Törekedtem arra, hogy lényegre törő legyen a válaszom, mely teljes egészében a tapasztalataimon alapszik. Direkt olyanokat írtam le, amiket az első randin elszúrtam, de a továbbiakban kellően odafigyeltem ezekre. Ekkor lepődtem meg igazán, hogy ezek, amiket leírtam milyen fontosak. Ennek ellenére nekem úgy tűnik sokan nem figyelnek ezekre oda eléggé. Egyébként nem vagyok egy jóképű, kigyúrt srác (magas, vékony alkatom van), és nem volt nekem se gyakran dolgom nőkkel annak ellenére, hogy már 19 éves vagyok, de ha még is így hozta a sors, próbáltam a lehető legtöbbet kihozni magamból külsőleg és belsőleg is.
Egy kis kiegészítés a kérdezőnek: nagyon fontos, hogy ne görnyedve lehajtott fejjel sétálj a lány mellett. Ezalatt nem azt értem, hogy fölényes legyél, de azért legyen egy határozott, agilis kiállásod mellette. És mindig nézz a szemébe, ha szembe ülsz vele. Az esetek nagy részében nem szeretik a lányok, ha faggatva kérdezgetik őket. Konferálj fel egy jó témát és alakítsd úgy a párbeszéd menetét, hogy érezzen késztetést a hozzászóláshoz. Poénok, viccek elsütését nem javaslom (pontosítok: egy ilyennel el lehetne az egész randit szúrni), de nekem úgy tűnt általában, hogy egy váratlan helyzet poénos lereagálása imponálhat a lányoknak (de ez egyénfüggő). A popkultúrális poénok nem hoznak ki ellenszenvet a lányokból (általában), de első randin ezt se javaslom, hiszen nem vagy még tisztában az érdeklődésével.
Nagyjából ezek jutottak eszembe még az elmúlt 12 órában. Amiket másodjára írtam le, azokat már az első randimon is betartottam, ezeket is fontos lépésnek tartom. Természetesen rajtad múlik igazán, hogy tudod-e tartani magad ezekhez, de jó esélyeid lesznek nála, ha az összeset átviszed a gyakorlatba. Remélem tudtam segíteni, és sok sikert kívánok hozzá!
Nem fér a fejembe hogy skypon nem indítottatok el egy hívást többszöri beszélgetés után, nem kérdtétek el egymás face vagy insta accountját.
Nem azt mondom ez a helyes de az online ismerkedésben így a logikus meg általános szerintem.
Gondolom félénk voltál ezeket megadni vagy akár hívást indítani.
De ha mondjuk egy fokkal közelebb lépsz mint hogy hívásban beszélgettek, nem lenne ennyire ijesztő a találkozó se. stb.
Ne légy besz*ri én azt mondom, az nem vonzó. Ha megfelelsz annak mait az #1 írt (pl ápolt), nem kell szégyenkezned. Örülj, hogy érdekesnek tart és találkozni akar azért amilyen vagy..
A 19 éves srácnak: 29 N vagyok, de minden mondatodat elismerem, ez az út a tökéletes randihoz. Nagyon jól összeszedted, ezek a legfontosabbak, és valóban így. Jó volt olvasni a hozzászólásod, örülök annak, hogy úgy általában a sok troll hozzászólások mellett, akadnak ilyen gyöngyszemek. Remélem, még ezt olvasod. :))
Vajon a kérdezőnek sikerül/-t találkoznia a lánnyal?
Nagyon szorítok, hogy ne hagyd ki!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!