Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond hogy ezt nem fogadom el ?
Figyelt kérdés
randiztam 1 lánnyal kinél kierült Pápa ahol él végig ment rajta az éegész város és most undorodom tőle..
Szerintem ez gusztustalan 20x éves lány..
Ti hogy vélitek ezt a témát
2020. júl. 16. 18:45
1/11 anonim válasza:
Hát én lányként írok, de szerintem is nagyon gáz. Viszont az ő dolga, az ő élete! Én sem nézem jó szemmel az ilyen csajt, pasiként meg pláne nem nézném.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem én vagyok pasiként fura, hogy elítélem és az én életembe nincs helye. De tényleg ő dolga csak ha nem lesz senkie ő baja.
Egyébként mi visz ra egy lányt egy ilyenre ?
2020. júl. 16. 18:55
3/11 anonim válasza:
Nekem meg az nem tetszik, ha valaki úgy ír, mint egy analfabéta.
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3as Diszgráfiás vagyok. Sajnalom.
Nehézkesen megy.
2020. júl. 16. 19:12
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez normális reakció, én lányként is azt mondom, hogy ez undorító. Hagyd őt, nála csak jobbat találsz!
8/11 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy undorító de az a múlt már sajnos nem tud vele mit csinálni.. Max. bebizonyítani tudja, hogy már nem ilyen.
9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj most is csinálja. és elmondása szerint 30-40 pasival volt...
2020. júl. 16. 23:50
10/11 Stark2000 válasza:
Ez nem gondolnám, hogy a te problémád kellene, hogy legyen. Saját magával b*szik ki. Tehát csak semmi "az a baj.." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!