Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gond, hogy ebben a korban még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond, hogy ebben a korban még nem szeretnék pasit?

Figyelt kérdés

Tanulok és sportolok. Az utóbbi teszi ki az életem nagy részét. Sosem voltam az a nagyon sok baráttal rendelkező lány. Inkább azt mondanám, hogy mindenkivel jóban voltam, de senkivel nem volt nagyon közeli barátságom. Visszahúzódóbb vagyok az átlagnál. Nem szeretek annyira barátkozni, ismerkedni. Úgy vagyok vele, hogy elég ha mindenkivel van egy alap kapcsolatom. Egyedül minden egyszerűbb, nincsenek viták, bonyodalmak. Na de nem is ez a lényeg. Nyílván érdekelnek a pasik, de én nem érzem meg azt, hogy én készen állnék egy kapcsolatra. Nem szeretnék felelőtlenül összeszedni valakit, aki igazaból nem is szeret. Várok a megfelelőre. Elvagyok a magam kis világában még. Ez gáz???

Egy gimnazista lány. Kérlek hanyagoljuk a leszbikus vagy kommenteket, mert nem vagyok az.

2020. jún. 29. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, sőt jobb is hogy nem felelőtlenül választasz párt. Ne kényszerből csinálj valamit, mert az rossz lesz. Előbb-utóbb úgyis összejön magától😉 felesleges rágörcsölni meg ilyenek😊 főleg ebben a korban (15-18), ráérsz 😉
2020. jún. 29. 23:56
 2/4 Stark2000 ***** válasza:
100%

Ráérsz még, miért lenne ez baj? 16-19 éves korom között én is a hobbiknak és a szórakozásnak éltem (nyilván sulira figyelve mellette), nem volt igényem komoly kapcsolatra.

20F

2020. jún. 30. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Azért sokat árnyalt volna a képen, ha elárulod azt a hatalmas titkot, hogy hány éves vagy.
2020. jún. 30. 01:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne hogy másokat érdekeljen a személyes döntésed? Aki szerint egy személyes döntésed "gond" és / vagy diszkriminál, szard le, te tudod a legjobban hogy mi jó neked :)
2020. jún. 30. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!