Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos. Mit tegyek ?
Figyelt kérdés
van egy személy aki nagyon " tapad " mondott egy ajánlatot de te nem akarod megbántani és azt mondod neki hogy benne vagy de te eggyatalán nem akarod azt és a stressz miatt letiltottad mit teszel ?2020. júl. 16. 04:11
2/7 anonim válasza:
Tehát ahelyett, hogy beszéltél volna vele letilttad, így nem bántottad meg. XDDD ügyes vagy! Még mindíg beszélhetsz vele!!!
3/7 anonim válasza:
Mi az az ajánlat? Szerintem is próbálj meg vele beszélni. Mond meg neki, hogy te egyszerűen nem vonzódsz hozzá/nem akarsz vele semmit. Való igaz, könnyebb lett volna az elején nemet mondani.
#1 Nem válaszolsz a kérdésere, kritizálod a helyesírást, miközben neked is vannak hibáid. Valóban nem volt kellemes elolvasni a kérdést, de ettől még nem ér kevesebbet a szava.
4/7 Stark2000 válasza:
Puszta őszinteséggel elkerülhetted volna ezt a fölösleges hülyeséget.
5/7 anonim válasza:
Nehezen tudtam elolvasni.
Csinálhatod azt, hogy feloldod a tiltást, és őszintén megmondod neki.
6/7 anonim válasza:
Először is, őszintén megmondtam volna, hogy nem vagyok benne. És nem lenne, ilyen gondom. :)
A Te esetedben, feloldanám a tiltott személyt, bocsánatot kérnék és meg mondanám Neki, hogy még sem vagyok benne az ajánlatodba.
7/7 A kérdező kommentje:
( idegenről van szó )
2020. júl. 22. 03:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!