Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/13 anonim válasza:
Itt vagyok 17 éve van egy nagyon jó gyerekkori lány barátom
12/13 anonim válasza:
Nekem van egy legjobb fiú barátom és Ő neki is én vagyok a legjobb lány barátja szóval ez teljesen nornális.
13/13 anonim válasza:
Igen, éshogy tökmindegy, ki mit mond, ha nálad ez van. Ez olyan, mintha te 10 évesen tzdnál gitározni, de mindenki azt mondaná, hogy egy 10 éves nem tud gitározni.
Tökmindegy, mindenki tudja maga, hogy nála mi sikerül, úgyhogy ezeket az üres "ilyen nem létezik"-típusú filozofálásokat be lehet fejezni. Ezt csak azok mondják, akiknek valamiért mégse jött össze, ezért dühösek és ezt töltik itt ki a hitetlenkedéssel.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!