Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Fiú lány barátság van. Akkor mért ne lehetne? Mondjuk ha valakinek csak egy barátja van, és az egy ilyen? Bár nincs ebben sok tapasztalatom... De szerintem elképzelhető.
3/13 anonim válasza:
Nekem kb.6 évig a legjobb barátom egy fiú volt. Soha nem volt köztünk semmi,mert vonzódás egyik oldalról sem volt..
Aztán messzire kellett költöznöm sok sok évre és sajnos elhidegültünk,éli mindenki a kis saját életét.
5/13 anonim válasza:
Nekem. Sosem akartunk többet, csak tényleg a legjobb barátok vagyunk
6/13 anonim válasza:
Igen, nekem. Meg is jegyezte a lány, hogy én vagyok az első fiú aki tényleg barátként tekint rá és nem másképp.
7/13 anonim válasza:
Fiu lany baratsag nem letezik, max ha mindketto a sajat nemehez vonzodik
9/13 anonim válasza:
Majd meglátjátok, hogy nem létezik, csak várjátok ki! :)
10/13 anonim válasza:
Nekem 16 éve remekül működik a barátság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!