Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit szóltok ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Fiúk ti mit szóltok ha a baratnotok szellent? Kínos?

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 16:44
 1/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
95%
Nem érdekel. Most kajak kapjon bélcsavarodást? :)))
2020. júl. 13. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Én elviccelném, persze csak ha tudom úgy, hogy ne sértődjön meg. Különben szimplán nem nem vennék róla tudomást.
2020. júl. 13. 17:04
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Lányként írom, a barátom megjegyezte hogy cuki, amitől persze én még kínosabbam éreztem magam, de ő tényleg kgy gondolta. Azóta már volt többször ilyen, nem veszünk róla tudomást.
2020. júl. 13. 17:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, én nem mertem a barátom előtt
2020. júl. 13. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

Hát én fiú vagyok és szerintem elég gusztustalan.

Bár érdekes módon egyre többet veszem észre hogy ez mindenki szerint normális meg vicces. :O

Nekem miért nem kell?

De ezt félretéve ha egy lány csinálja véletlen azzal nincs semmi probléma mert megesik ha úgy alakul :P

Egyszerűen elterelném a figyelmet valami beszélgetéssel. Tehát ha véletlenül csinálja valaki az nem baj. Ha lányról van szó akkor meg pláne elnézendő :P

2020. júl. 13. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
6os válaszolóra rátört a horror láz :D
2020. júl. 13. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én sem merem, mármint kellemetlen más előtt eregetni. A páromat nem zavarná, volt már, hogy viccből odaszólt hogy "fingj, gyerünk már!" xD
2020. júl. 14. 20:22
 8/9 nagyontamas válasza:
Mond azt, hogy a Buksi kiszökött, vagy azt, hogy ez a virág alighanem berohadt.....
2020. júl. 16. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát én is fingok egyet :D
2020. júl. 16. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!