Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Fiúk ti mit szóltok ha a baratnotok szellent? Kínos?
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 16:44
1/9 FoxtrotLidérc válasza:
Nem érdekel. Most kajak kapjon bélcsavarodást? :)))
2/9 anonim válasza:
Én elviccelném, persze csak ha tudom úgy, hogy ne sértődjön meg. Különben szimplán nem nem vennék róla tudomást.
3/9 anonim válasza:
Lányként írom, a barátom megjegyezte hogy cuki, amitől persze én még kínosabbam éreztem magam, de ő tényleg kgy gondolta. Azóta már volt többször ilyen, nem veszünk róla tudomást.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, én nem mertem a barátom előtt
2020. júl. 13. 18:29
5/9 anonim válasza:
Hát én fiú vagyok és szerintem elég gusztustalan.
Bár érdekes módon egyre többet veszem észre hogy ez mindenki szerint normális meg vicces. :O
Nekem miért nem kell?
De ezt félretéve ha egy lány csinálja véletlen azzal nincs semmi probléma mert megesik ha úgy alakul :P
Egyszerűen elterelném a figyelmet valami beszélgetéssel. Tehát ha véletlenül csinálja valaki az nem baj. Ha lányról van szó akkor meg pláne elnézendő :P
6/9 anonim válasza:
6os válaszolóra rátört a horror láz :D
7/9 anonim válasza:
Én sem merem, mármint kellemetlen más előtt eregetni. A páromat nem zavarná, volt már, hogy viccből odaszólt hogy "fingj, gyerünk már!" xD
8/9 nagyontamas válasza:
Mond azt, hogy a Buksi kiszökött, vagy azt, hogy ez a virág alighanem berohadt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!