Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne letesztelni páromat, ha megcsal? Miből lehet rájönni?
Figyelt kérdés
Tudnátok tippeket adni? Köszönöm előre is. Trollok kíméljenek
Annyi az egész hogy a barátnőmnek már 8 napja otthon kéne lennie mert elment ápolni a mamáját tőlem 160kmre, persze egyik napról a másikra jelenti be úgy hogy azelőtt 30 órán át nem értem el..
Úgy volt júl. 5. jön haza, utána úgy volt hogy 11. utána meg úgy volt hogy most szerdán.. Mintha kibaszna velem direkt? Nem értem, mondjuk az fix h a mamájánál van mert meglátogattam őt.
2020. júl. 13. 01:35
11/12 anonim 

válasza:

Utolsó...lányról van szó. A Kérdező a fiú... Először olvasd el és értelmezd a kérdést mielőtt hülyeséget írsz XD
12/12 anonim 

válasza:

Sajnos nem kell bizonyíték, megcsal, tuti. Nem elérhető, és nem is jön haza időben. Ezen nincs mit gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!