Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kéne letesztelni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne letesztelni páromat, ha megcsal? Miből lehet rájönni?

Figyelt kérdés

Tudnátok tippeket adni? Köszönöm előre is. Trollok kíméljenek

Annyi az egész hogy a barátnőmnek már 8 napja otthon kéne lennie mert elment ápolni a mamáját tőlem 160kmre, persze egyik napról a másikra jelenti be úgy hogy azelőtt 30 órán át nem értem el..

Úgy volt júl. 5. jön haza, utána úgy volt hogy 11. utána meg úgy volt hogy most szerdán.. Mintha kibaszna velem direkt? Nem értem, mondjuk az fix h a mamájánál van mert meglátogattam őt.

2020. júl. 13. 01:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor felesleges együtt lennetek ha nem bíztok egymásban.
2020. júl. 13. 04:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy tényleg olyan beteg a mamája? Ha szereted egy hozzátartozódat, és felmerül, hogy esetleg örökre elveszíted, akkor normális, hogy minden időt vele akarsz tölteni. Lehet, hogy ez van a barátnőddel is, nem? Veled még lehet eleget, nyilván fiatalok vagytok, ha a tini kategóriába írtál.
2020. júl. 13. 04:28
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Ez bukó.
2020. júl. 13. 07:09
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

"Veled még lehet eleget"

Ha egyáltalán akar ekkora bizalmatlanságod ellenére!

.

Imádkozz az összes istenhez és mutass be nekik áldozatot, hogy barátnőd soha ne tudja meg azt, hogy itt tettél fel bizalmatlansági kérdést.

Akár hűséges, akár hűtle, ennek tudtára jutása - ha van önbecsülése - szakításhoz vezet.

.

Rólad sem tudjuk, ki fia-borja vagy, barátnődről pláne.

Komolyan ismeretlenektől vársz véleményt annak ellenére, hogy meggyőződtél, nagyanyjánál, tehát ott, ahova mondta, hogy megy, van?

2020. júl. 13. 08:14
 5/12 Lena7 ***** válasza:
100%

Persze értem én, hogy a lány a szegény beteg mamája miatt aggódik, viszont simán dophatna a srácnak egy üzenetet, "hogy bocsi, még x napig a mamámnál kell lennem. Ne haragudj, majd ha haza érek, akkor majd majd beszélünk"

Kérdezd meg a csaj anyukájá,hogy a barátnőd mikor jön haza a mamától. Ha az anyukája nemtud semmit rólla, akkor hazudott, ha azt mondja, hogy x nap után, akkor meg igazatt mondott

2020. júl. 13. 08:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Látogasd meg őt a mamájánál váratlanul és vigyél a kedves mamának virágot s kívánj neki jobbulást, aztán kiderül.

Am. felesleges még a megcsaláson aggódnod, inkább az zavarjon, hogy nem kommunikál veled a csajod, mert az egy dolog, hogy beteg valakim, de ha szeretem a párom, akkor tájékoztatom folyamatosan és nem hitegetem, nem tartom bizonytalanságban.

Lehet, hogy le akar koptatni téged és ez jó alkalom az elszakadásra.

Őszintén beszélj vele és kérdezd meg!

2020. júl. 13. 09:01
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Azért nem a kőkorban élünk. Meg mintha olyan drága lenne mondjuk egy hívás vagy esetlegesen facebookon interneten keresztül beszélgetni, váltani egy pár szót.
2020. júl. 14. 14:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tényleg beteg a mamája és 1 párkapcsolat alapja bizalom arra épül az egész. Írja 1 olyan nő aki hasonlóan járt mint te csak én fogtam magam készültem (nem üres kézzel el mentem hozzá) és ha ajtónyit elmondom neki mennyire hiányzik, hogy szeretem stb a lényeg az, hogy váratlanul beállítottam és a páromat 1 nővel találtam az ágyban. A meglepetés sikerült csak én lepődtem meg.
2020. júl. 14. 17:45
 9/12 A kérdező kommentje:
:/ Sajnálom 8-as :(
2020. júl. 14. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
26%
Injekciós tűvel nyomj egy kis Chili paprikát kotonba (ha használ olyat) 😃 és ha égő f*arokkal jön haza akkor tudni fogod. XD
2020. júl. 15. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!