Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg biszex lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg biszex lennék?

Figyelt kérdés

16 vagyok és fél éve úgy voltam vele, hogy csak a fiúk érdekelnek (megnéztem nőket is, de nem úgy) Karantén alatt bevallotta egy biszex barátnőm üzenetben egy témából kifolyólag, hogy tetszem neki. Akkor sok érzés kavargott bennem, de nagyon örültem neki, hogy tetszem vkinek.(Már selytettem hogy bejövök neki.) Vizuális emberként nagyon sokszor képzelőttem/álmodoztam, hogy milyen lenne együtt. Olyan 3 hete átjött hozzánk a tavas telkünkre egy hétre és egyszercsak úgy kezdtünk viselkedni egymással (testileg) mintha együtt lennénk. Ha bent voltunk akkor fogtuk egymás kezét, filmnézés közben úgy bújtunk egymáshoz, mint a szerelmes párok és közbe fogtuk egymás kezét és simogattuk egymást. Mivel ezen kívül nem volt más (szóban úgy kezelt mint egy havert és nem akart többet) ezért egyik rákérdeztem, hogy akkor most mivan és elmonta h nem akar semmit és hogy ezt az utsó napon akarta elmondani és hogy van valaki más.. Ezután elmentünk/ elmentem zuhanyozni és jól kibőgtem magam :) Másnap eleg rideg volt velem, de végül felengedett. Már nem viselkedtünk úgy egymással és nagyon fájt. Többször is sírtam. Végül másnap elment.

Atóta már rendesen megbámulom a nőket, le se tudom venni a szemem egy szép lányról (bár lehet részben féltékenység mert nem vagyok vékony) Egyszer apuval egyszerre néztük ugyan azt a lányt elég sokáig XD

Bár jól kinéző fiúkat is megbámulok, talán jobban is, csak belőlük kevesebb van.

Még nem voltam párkapcsolatban. És beszélni sem igazán tudok fiúkkal, bár mással sem igazán.

2020. júl. 8. 15:07
A kérdező szavazást indított:
Igen, egyértelmű
Nem
Nem biztos
Csak fellángolás volt
28 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Fiatal vagy, ilyenkor sok féle kérdés felmerül az emberben. Előbb-utóbb úgyis kitisztul, az vagy-e. Esélyes egyébként, hogy az vagy.

Ha majd lesz párkapcsolatod, fogod érezni, hogy ugyan ez menne-e a másik nemmel. :)

2020. júl. 8. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia. szerintem ha el tudod képzelni azt, hogy szerelmes leszel egy lányba és testi kapcsolatot is létesítesz vele akkor biszex vagy. De ez csak akkor fog kiderülni ha meg is csókolsz egy lányt. Esetleg egy fiút is és akkor ha már mindkettővel van tapasztalatod biztos könnyebben el tudod dönteni. Addig pedig nem muszáj kimondanod magadról h biszex vagy csak legyél nyitott abba az irányba is.

17/L

2020. júl. 9. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!