Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok!tetszene ilyen fiu?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!tetszene ilyen fiu?

Figyelt kérdés

167 centi magas, sportosan vekony alkat, sotetszoke haj, kek szem, lent atlagos meret.

Semmi fuggoseg, nem bunko, erzelmes lehet de kiall a sajat akarataert, okos es karomkodos kicsit

2020. júl. 6. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Hány éves vagy?

Szerintem tökéletes, bár egy kicsit alacsony, de gondolom még fogsz nőni (ha fiatal vagy).

Hobbik?

Sport?

2020. júl. 6. 00:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Sulyemeles, hobbi:futas rajz
2020. júl. 6. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Úúú, nekem tudod mi tetszik igazán? Amikor valaki legalább akkor helyesen ír, amikor nyilvánossá tesz valamit, mint például egy kérdést ezen az oldalon.. Ja, várj...
2020. júl. 6. 00:29
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Tetszene, de én kb 10 centivel magasabb vagyok tőled és magassarkút is szeretek hordani, szóval nem biztos hogy jól néznénk ki egymás mellett :D
2020. júl. 6. 00:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy angol billentyűzete van... De akkor is be tudja kapcsolni a képernyő-billenytyűzetet🤔

#3 Te se írtál helyesen, lemaradt egy pont az utolsó előtti sorban 😂 csak vicc volt xd.

Szerintem okés biztos találsz majd egy lányt, akinek bejössz.

2020. júl. 6. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"sportosan vekony alkat,"

Ez mit takar? Hány kg vagy?

"nem bunko, erzelmes"

Ez "papíron" jó dolog, de a gyakorlat azt mutatja, hogy ösztönösen ahhoz vonzódnak a nők, akik elrejtik az érzelmeiket, felvágósak, seggarcok. Nem azt mondom, hogy ez az elérendő cél, de őszintén lelkizni előttük nem feltétlen pozitívum, a végén még barátzónába tesznek.

Egy férfitársad.

2020. júl. 6. 02:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen
2020. júl. 6. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nincs gondom vele, de en,niből nem tudom kijelenteni, hogy tetszene-e.

Amúgy igazat adok #3-nak, elég nagy igénytelenségre vall a vesszők, pontok és ékezetek hanyagolása, ami elég rossz színben tűntet fel. Legalább egy publikus kérdésnél figyelj erre.

2020. júl. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!