Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit reagálna a barátom, ha strandon felugranék a hátára?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 10:59
11/13 anonim válasza:
Na, azt ne csináld. Az szerintem veszélyes is lehet. Nem ide tartozik pontosan, de fontos , érdekes lehet; pár éve volt egy srác a tv-ben , szalagavatóra készültek, és volt egy olyan táncrész;amikor felugrott a lány a fiú hátára; de egyszer a fiúk úgy is gyakorolni akarták ezt a táncot, hogy a lányok éppen nem voltak ott; máshol voltak; és akkor az egyik fiú felugrott a másik fiúnak a hátára; már nem tudom, melyiküknek, de valamelyiküknek nemcsak, hogy eltört a lába, hanem konkrétan amputálva lett, és műlábat kapott helyette. A másik sztori, ami most hirtelen jutott eszembe; amíg írtam; hogy volt olyan, hogy valami baráti társaság; nem tudom, hogy papírrepülőket dobáltak, vagy sárkányteregettek, vagy mi volt; de lényeg,hogy egyik csaj valamiért rámászott egy fára; és akkor leesett; de úgy, hogy bevágta a hátát rendesen; és nem tudott felállni. És akkor az egyik fiú felemelte; és el lett cipelve egy kórházba, hogy ellássák. Magánál volt szóval a csaj, aki leesett a fáról, csak cefetül sajgott egy-két tagja. Na, és szóval , hát a vége az lett a sztorinak, hogy a csaj tolószékes lett; de az orvosok azt állapították meg; hogy amikor leesett a fáról, akkor még menthető lett volna; akkor tört el, vagy szakadt el valami; amikor az a fiú, aki segíteni akart neki, felemelte. Tehát ezekkel az ugrálgatásokkal vigyázni kell, mert ha rosszul érkezik rá az ember; rossz ponton ütődtök egymáshoz, le is lehet ám bénulni, tehát ezek a dolgok nem jók. Úgyhogy én azt javasolnám, inkább ne ugrálj senkinek a hátára. Az első esetnél, amit írtam, tudom, hogy a lányok könnyebbek, mint a fiúk, ezért is lehetett egy ilyen táncelem benne a produkcióban; de szóval inkább ne. Rosszul érkeztek, elestek , valami baj lesz; nem jó. Meg tényleg, az is gondolom, egy finom mozdulat volt, ahogy a második sztoriban a fiú felemelte a csajt; de végül mégis azután történt egy olyan kár a csajban, ami már visszafordíthatatlan volt. Ők is ilyen 18 körüliek voltak.
12/13 anonim válasza:
Én a csajomat szivatom így mindig poénból mert félős, utánna jót röhögünk rajta mennyire megijedt :D
13/13 anonim válasza:
(persze nem lát, csak ha mondjuk elmegyek hozzájuk lesből ráugrok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!