Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet finoman elutasítani?
Nagyon kedves és jólelkű srácról van szó, aki az osztálytársam és már hosszú ideje próbálkozik. A helyzet az, hogy nekem más tetszik és nem tudom, hogy hogy kéne finoman elutasítanom. Egyszer voltam ilyen helyzetben egy hasonló kaliberű fiúval (mackós és szeret videójátékozni, illetve az anyukája öltözteti) és nem lett szép vége, pedig finoman mondtam. Megkaptam azt, hogy engem is csak a külső érdekel stb. Őszinte leszek, ha nem tetszene más, akkor is elutasítanám. Nem a kinézete miatt, nem azért mert szeret videójátékozni (én is nagyon szeretek), hanem mert még nagyon az édesanyján csüng, pedig 18 éves (ő csomagol neki enni, ruhát ő választja ki, hozza-viszi az iskolából). Randi helyett kapásból a házukba hívott meg, hogy bemutasson az anyukájának. Ezt elutasítottam és azóta sem érek rá, mert már kb.nyolcszor hívott.
Hogyan lehet elutasítani,úgy hogy ne sértsem meg? Biztos vagyok benne, hogy érzékeny és elég puhány lány vagyok, nem tudom odavágni, hogy nem, mert nem tetszel.
És nem kell ennél többet mondani.
Minek?
Ígyis-úgyis szomorú lesz, legalább hamar túl lesz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!