Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kér képeket tőlem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kér képeket tőlem a haverom? Ez normális?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki állítja hogy lábfétise van. El is hiszem neki, ugyanis mikor először találkoztunk már akkor is piszkálta a lábamat és akkor hülyenek neztem, azt se tudtam hogy mit jelent az hogy "fétis". Viszont azóta se értem hogy, minek kellenek neki képek az én lábamról (gatya es zokni nelkul), vagy akár videó meg ilyenek.. mikor rákérdezek, mondja hogy ne gondoljak semmi rosszra.

De én akkor sem értem, mert ez nekem már elég beteg és kényelmetlen.

Megvannak neki a képeim, mikor random küldtem neki poénból, de őszintén, fogalmam sincs hogy mi a terve velük, vagy hogy mit gondoljak erről az egészről.

Ti mit gondoltok?

17/L

2020. jún. 29. 13:45
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Neem, szerencsére nem próbál belekényszeríteni komolyabb dolgokba. Igazából osztálytársak vagyunk, nagyon sokat segített és támogatott mikor nem voltam jól; habár eléggé hipe-hupás a kapcsolatunk ha lehet így mondani..

Viszont ahogy látom, ki is használ.. szoval szerintem hagyom😅

2020. jún. 30. 15:06
 22/24 anonim ***** válasza:
8%

Most mi bajod lesz attól hogy kiveri rá? Így legalább nem titokban fenykepezget... Küldj neki nyugodtan ez csak egy szívesség a részedöl, hidd el meghálálja.

Sőt fel is dobhatod .. harisnyában mindenféle zokni cipők stb ... Egy barátságba ennyi had férjen már bele

2020. júl. 4. 08:07
 23/24 anonim ***** válasza:
87%

Utlsó:

Elmondok egy titkot: egyáltalán nem normális, ha kiveri a barátjára. Attól még, hogy neked is lábfétised van és te is nyálcsorgató kutyaként a nő barátaid lábára vernéd, nem jelenti azt, hogy normális ilyet csinálni. Nem hiszem el, hogy ti nem tudtok egy egészséges falat felhúzni fétis, és rendes élet között. Keress magadnak egy szexpartnert, aki nyitott erre, és verd ki rá, vagy nézz képeket a neten, amik direkt ezért lettek kirakva, hogy üríts rájuk.. De a haverjaitokat/jó barátaitokat ne vonjátok már bele! És még felháborodva írsz, mintha normális lenne ilyet csinálni és neki kötelessége lenne recskaalapot szolgáltatnia ennek az idiótának. Gondolkozz már azért. Undorító.

Kérdező, ne hallgass rá. Ha téged ez kényelmetlenül érint, ne küldj neki! Ettől nem leszel rossz ember/barát.

2020. júl. 4. 08:26
 24/24 anonim válasza:
Pontosan, ha kellemetlenül érzed magadd miatta, ne csináld tovább. De ha te szertnél neki továbbra is képeket küldeni annak tudatában hogy élvezkedik rá, hajrá :D
2020. júl. 10. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!