Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kér képeket tőlem a haverom? Ez normális?
Van egy barátom, aki állítja hogy lábfétise van. El is hiszem neki, ugyanis mikor először találkoztunk már akkor is piszkálta a lábamat és akkor hülyenek neztem, azt se tudtam hogy mit jelent az hogy "fétis". Viszont azóta se értem hogy, minek kellenek neki képek az én lábamról (gatya es zokni nelkul), vagy akár videó meg ilyenek.. mikor rákérdezek, mondja hogy ne gondoljak semmi rosszra.
De én akkor sem értem, mert ez nekem már elég beteg és kényelmetlen.
Megvannak neki a képeim, mikor random küldtem neki poénból, de őszintén, fogalmam sincs hogy mi a terve velük, vagy hogy mit gondoljak erről az egészről.
Ti mit gondoltok?
17/L
Nem hagyom, nem küldök neki.
Csak konkretan könyörög és túlságosan is erőlteti az utóbbi időkben.. en próbálom kezelni ezt a hülyeségét.
"Csak konkretan könyörög"
Apám, én már rég tiltottam volna a gyereket :D Egyszer szólnék max, hogy ez nem pálya, ha nem fogja fel, akkor mondhatod neki akárhányszor.
Hogy tiltanám? Nem internetes barát, egy suliba járunk és már ismerem egy jó ideje.
Alapvetően nagyjabol rendben van a srác, probalom elfogadni a hibáit, de ez a dolog felettébb.. érdekes
"Hogy tiltanám? Nem internetes barát, egy suliba járunk és már ismerem egy jó ideje."
De valahol csak küldöd a képeket!!! Egyébként ha jól látom, nem lett említve, hogy személyesen kéri. De persze, az én anyámat hogy válaszoltam.
Kérdező, te ennyire mulya vagy?
Mit számít, hogy egy suliba jártok? Szépen odamész hozzá és megmondod, hogy a jövőben nem fogsz neki több képet küldeni és ne is kérjen, mert ez neked nagyon kellemetlen, tartsa ezt tiszteletben.
#17 Mindkettő, a képkérés inkább jobban, mert valamikor érzelmi zsarolással vesz rá.. igen, másik barátnőmtől is kéreget
#18 igen, lehet mulya vagyok xd
Csak ez tipikusan olyan eset hogy "na ezt azért nem nézném ki belőle" es nehéz elhinni. Tudom hogy naiv vagyok.
De igazad van, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!