Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk, titeket mennyire zavarnak a pattanások egy lányon?
Ha van még pattanásod, akkor menj el borgyogyaszatra, és akkor nem fogsz tovább szenvedni. (Érdemes magánra menni, mert az fog veled foglalkozni)
Amit leirtal, az nem is feltűnő, csak te érzed annak ;)
Én már szerencsére túl vagyok a szokásos magán bőrgyógyászos gyógyszereken.:) ( Isotretinoin ha érdekelne,csak akkor ajánlom ha tényleg nagyon gyulladt,piros és nem másért hanem magad miatt szednéd !! )
Általánostól kezdve olyan megjegyzéseket kaptam,hogy “szép lennél ha nem lennél pattanásos...” és társai. Teljesen elszívták az önbizalmam és elkezdtem kapargatni meg nyomkodni és sajnos pár heg meg is maradt. Nem szabad hagyni,hogy más emberek véleménye a külsődről ennyire lehúzzon,hogy szégyellned kelljen magad miatta.
A barátomnak akkor is tetszettem amikor még nem múltak el.:)
Te is fogsz találni egy ilyen embert,aki meg ilyenek miatt nem szeretne veled kezdeni semmit inkább ne is pazarold rá az időd.Ezek olyan dolgok amikről általában nem is tehetünk,nekik is vannak hibáik.:)
Szerintem ha az a gondod, hogy pattanásos vagy, bőrápolással meg tudod oldani.
Én egy krémmel szoktam kenegetni az arcomat, ami "eltünteti" a pattanásokat és gátolja az újabbak előjövetelét. Szerintem ez rajtad is segíthet.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!