Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönne egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

Nem konkrét személyről van szó, csak ha mondjuk ismernétek egy ilyen jellemű fiút.

Ápolt, tiszta, jól kinéző.

Okos, jó tanuló, sokat olvas, sokmindent tud.

Szép a hangja, nem káromkodik, nem iszik alkoholt.

Csendes, szerény, visszahúzódó. Ugyanakkor kedves, segítőkész.

Mit gondolnátok egy ilyen fiúról a leírtak alapján?

2020. jún. 28. 16:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az, hogy nem iszik és káromkodik, elég fura. Mármint ezek jó tulajdonságok, de mértékkel szerintem mindkettő belefér, sőt, emberibbé tesz valakit, vagy nem tudom, hogy mondjam
2020. júl. 2. 14:21
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Nálam friendzone lenne. Olyannak gondolom ez alapján akivel nem lehet egy jót hülyülni, hülyeségeken nevetni, nem lehet csak úgy spontán elmenni valahova. Olyan mindig szabálykövető, "jókisfiú". Amivel nincs gond, vannak/lesznek lányok akiknek ez bejön, és itt is látni, hogy megoszlanak a vélemények. Én valószínűleg nem jönnék vele össze. De csak egy vagyok a sok közül, mások meg pont ilyen srácra vágynak.
2020. júl. 26. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Ha normális tenyleg és nem csak megakar dugni akkor főnyeremény:)
2020. júl. 26. 23:37
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Nálam lenne esélye, de akkor legyen önbizalma is. Másképp tapasztaltam már, hogy egy hasonló ,,jó fiú" megelégelte saját milyenségét, elment más irányba.

Ha önmaga miatt olyan amilyen, nem azért mert fél változtatni vagy valami, akkor igenis tud vonzó lenni.

2020. júl. 27. 12:03
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
nagyon mű. Férfi az életemben legyen vicces, odaadó, talpraesett. Nyugodtan igyon és káromkodjon, ha neki jól esik. Nem bírom az ilyen elit “tökéletes életem van” stílust.
2020. aug. 30. 14:12
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Én örülnék neki ha ismernek egy ilyen valakit :)
2020. aug. 31. 00:13
 17/21 anonim ***** válasza:
41%
kicsit rám hasonlít ez a leírás, de persze azért sokal több oldalam van, pl. sportolok (egyszer hetente úsztam eddig), meg azért szoktam is hülyéskedni (viselkedésem persze társaságtól függő, de azért jobban megkezdtem nyílni)
2020. aug. 31. 14:02
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Pont ilyen a crushom basszus :D

Én nagyon örülnék neki ha több ilyen srác lenne :)

2020. nov. 28. 13:50
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

Fogadni mernék hogy a lányok ezt barátzónába tennék...

Egyébként a magabiztosság és a humor hiányzik és minden lány álma...

De mivel, nem játszik a lányok érzéseivel, így hát barát..

2020. nov. 28. 18:40
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem is tudom, elég sok mindent felsoroltál,de nem tudom típusba osztani ezt.

Minden fiú személyiségéhez még annyi minden hozzájárul.

Valahogy nekem semmit nem mondott a leírásod.

Persze, szimpatikus ez a visszafogottság a mai fiúkhoz képest, de talán túl... túl visszafogott, #19-es válaszoló jól leírta,a lányok álma:humor, és magabiztosság,ami tényleg nagyon sokat dob a helyzeten :(

2020. nov. 28. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!