Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra mennyire kell, hogy izmos legyen egy fiú?
Akinek az izmok nem számítanak, az nem kamuzik, csak már elég érett és tapasztalt ahhoz, hogy tudja, mi számít egy normális párkapcsolatban igazán és az bizony nem a külső elsődlegesen.
Sőt! Engem például még taszít is a kigyúrt alkat, mert az a pasi csak önmagával foglalkozik, nárcisztikus jellem és ezt a való életben is így tapasztaltam, ezért választottam magamnak inkább kövér pasit, mert az gondoskodó és nem pökhendi.
4-es, cseszheted az istenített adonisz alkato(da)t, ha az illető pl ápolatlan, kiharapja a pókot a sarokból vagy épp olyan az arca, mintha baltával faragták volna.
Most én is szigorúan csak a külsőt néztem, ahogy te is.
Attól még, hogy valaki izomtalan, előnytelen alkatú, külsőleg nem egy adonisz, lehet ápolt, rendezett és megnyerő a belső kisugárzása által.
Nyilván senki sem bújna ágyba egy büdös bunkóval és hiába lenne kigyúrt, mint állat, ha közben meg undorító - szóval nem, nem az izmok számítanak és igen, lehet randa arcú is stb, szóval az izom önmagában semmi, ahogy a testalkat sem mérvadó önmagában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!