Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok.Nektek bejönnek azok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok.Nektek bejönnek azok abfiúk akik izmosak de van egy kis pocakjuk?

Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 06:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nem ettől a szemponttól fogom kiválasztani,hogy na, ő a nagy Ő...

Szerintem ez nem olyan fontos, és ne aggódj e miatt.

Ha kevés önbizalmad van, márpedig ez a kérdés abból adódik, akkor sincs gond a testeddel :)

A hasadat úgyis csak a barátnőd fogja látni,olyan esetben amikor ő tényleg kíváncsi rá vagy éppen élvezitek egymás testét ;)

2020. jún. 28. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
4%
Nekem be, sok mindenkinek... Csak ugye az arabokról mindig azt tanítják töriből, hogy ilyenek meg olyanok... Így sok lány hiába tartja szexynek meg vonzónak fél tőlük
2020. jún. 28. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:

2-es, a kérdező szerintem félreírta, az az “abfiúk” “a fiúk” akart lenni.

Az én barátom elég testes, mackós :) Nem ez volt a fő szempont viszont, ha valaki nem extrém kövér vagy épp vékony, akkor nekem bármilyen alkat tetszhet gyakorlatilag.

20/L

2020. jún. 28. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyenek az arabok, egyébként? Magyar mentalitás természetesen. (Gondolom) egy arab ismerősöd sincs, csak ha valaki azt mondja, hogy rosszak akkor azok
2020. jún. 28. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem igen. Szerintem annyira aranyos tud lenni ha van egy kis jóllakott pocakja, ha mellette normális testalkata van.
2020. jún. 28. 19:57
 6/7 anonim válasza:
Mostanában szóltak be éppen a pocakomra, több lánytól is kaptam rá megjegyzést, pedig egyáltalán nem vészes szerintem. :/ -_-
2020. jún. 28. 20:53
 7/7 anonim válasza:
Én a macsó izmos pasikat utálom
2020. jún. 28. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!