Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet 18 éves kor alatt óvszert vagy tablettát és
síkosítót venni?
Óvszert tuti, nem egy haverom mesélte már hogy vett még amikor 15-17 körül voltak. Sikosítót is szerintem ki kell adjon az eladó 18 év alatt, a tablettát viszont felejtsétek el. Tele van hormonnal, szóval előbb inkább orvossal konzultáljatok milyet vehet be a csajszi, mert egyáltalán nem mindegy.
2020. jún. 25. 11:53
Tesco önkiszolgálót tudom javasolni vagy egy patikát, az eladó meg csak az alkoholról dönthet és azt is csak szabályok alapján ill. személyi fényében.
Senki ne féljen óvszert venni és felelősségteljesnek lenni 18 év alatt is.
22/F
2020. jún. 25. 11:55
3/17 A kérdező kommentje:
Sikosítót? Kiadnak? Gondolom gyűrűt, vibrátort és ilyeneket nem adnak csak ki. DM-ben láttam azt is az óvszerek mellett, szóval gondolom nem segédeszköz, mert azt csak szexshopokban árulnak...
Óvszert tuti kiadják, viszont nekem érdekes módon pont a Tesco önkiszolgáló kasszájánál jelzett a síkosítóra, hogy az korhatáros termék. Az ott lévő eladónak el kellett fogadnia fizetés előtt. Nem kértek személyit, de látta rajtam, hogy elmúltam 18. A tablettát felejtsd el, nagyon nem mindegy milyen veszel. Lórúgásnyi hormon van benne, és nem lehet úgy szedni, mintha cukorka lenne. Általában orvos szokta felírni azt is.
2020. jún. 25. 12:12
5/17 A kérdező kommentje:
De kiadják? Eléggé rossz következménye lehet, ha nem elég csúszós...
Ha magyarul sem tudsz akkor inkább ne akarj dugni légyszi.
2020. jún. 25. 12:19
Nekem kiadták szó nélkül. De nem tudom, hogy normál kasszánál mi lett volna, ha nem lettem volna nagykorú. Nem hiszem amúgy, hogy nem adják ki. Miben rosszabb, vagy veszélyesebb, mint az óvszer, vagy akár az alkohol?
2020. jún. 25. 12:22
Óvszer, síkosító vehető.
Tabletta csak nőgyógyászati vizsgálat után orvosi receptre kapható. Ehhez, ha beszámítható vagy, még a gyámodnak sem kell ott lennie hozzá! Egyszerűen kérsz időpontot / beutalót nő dokihoz és kész. Innentől már egy szakértő fog veled foglalkozni.
2020. jún. 25. 12:26
Vibrátor és pénisz gyűrű és egyéb huncut játékok neten rendelhetők, mivel ott csak néhány kattintás, hogy 18 évesnek vallod magad. Boltba nem léphet be 18 éven aluli. Akár csak a dohányboltba. Ám egy tipp, hogy csomag pontra kérd a cuccot, hogy ne lássa anyu, ha csillámfax van a csomagoláson. :)
Síkosító szinte bármilyen nagy üzletben (tuskó, spúr, Lidi, benzinkút (bár ott extra drága), drogéria: dé-em és rossz man (itt jó áron van), de még gyógyszertárban is - bár ott béna az óvszer kínálat!)
2020. jún. 25. 12:32
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-) Egyébként fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések: